FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 0-1

Premieră incredibilă la un meci din România: Jucătorii lui Dinamo au introdus torţele!

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 aprilie 2011 23:50

Jandarmeria susţine că fotbaliştii din Ştefan cel Mare vor avea dosare penale, deoarece i-au aprovizionat pe fani cu materiale pirotehnice

"Suporterilor le este interzis accesul cu materiale pirotehnice", anunţă crainicul stadionului la fiecare meci din Liga 1. Dar jucătorilor? Fotbaliştii lui Dinamo i-au ajutat pe fanii lor să aibă torţe în peluză pe Ghencea! Torje şi restul "cîinilor" au ieşit la încălzire purtînd fulare roş-albe şi mingi, toate în culorile clubului. Le-au aruncat pe toate în peluza ocupată de galeria lor. Cadourile conţineau surprize. În fulare, jucătorii au ascuns torţe!

"Au fost filmaţi şi toţi cei care au aruncat fulare vor avea dosare penale! Vor fi identificaţi foarte uşor după imaginile video!", a anunţat purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Bucureşti, Florin Hulea. Cum s-au prins jandarmii? Unul dintre ei a prins o torţă ascunsă într-un fular, aruncat chiar de Torje! "Era cusut la capete, cu patru torţe înăuntru, şi înnodat la mijloc, ca să aibă greutate, să poată fi aruncat pînă în peluză", a povestit jandarmul care a pus mîna pe cadoul pregătit de jucători pentru galerie. "Se va vedea foarte clar pe imagini tot ce s-a întîmplat" sînt sigure forţele de ordine.

Suporterii "cîinilor" au folosit torţele imediat ce a început meciul. Le-au aprins la scurt timp după fluierul de start. Nu doar ei au avut însă materiale pirotehnice, ci şi steliştii.


"N-am mai întîlnit aşa ceva şi e inacceptabil! Fotbaliştii nu au imunitate, nu vor beneficia de clemenţă! Li se vor întocmi dosare penale!"
Florin Hulea, purtător de cuvînt al Jandarmeriei Capitalei

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (67)
lorentzzo
lorentzzo  •  26 Aprilie 2011, 11:43

Stati linistiti ca nu va pati nimeni nimic.Vor avea grija sa intervina specimene precum Borcea,Badea,I.Becali,plus o presa care e mai mult dinamovista,precum saMUILA,IVANOVICI,NAUM si peste toti TATAL lor D.DRAGOMIR.Avem o mizerie de fotbal,zero rezultate si laturi de emisiuni in loc de emisiuni de sport.SPER CA ROMANIA SA FIE DEZAFILIATA DE LA FIFA SI UEFA.E TOT CE MERITA,FOTBALUL ROMANESC.MI-E SILA DE VOI.

sevilla_1986
sevilla_1986  •  26 Aprilie 2011, 10:35

Premieră incredibilă? Nu domnilor e premiera MONDIALA! Si nimeni nu va patii nimic pentru ca traim intr-o tara in care se fura la greu chiar in parlamentul Romaniei! Asa ca...

marbostgms
marbostgms  •  26 Aprilie 2011, 10:28

Vax albina ! Inca o manipularea pentru prostit prostii !!! Ce legatura este intre jocul propriu zis si bazaconiile spuse pe gura de purtatorul de vorbe al Jandarmeriei ?? De unde stia ala ca fularul gasit a fost adus de jucatori ?? Oare asemenea fulare nu sunt si in comert ? Si in acest caz nu putea fi aruncat de un om al Stelei ???

Vezi toate comentariile (67)
Comentează