FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prepeliţă, căpitan în premieră la Steaua » Mijlocaşul a purtat banderola la toate echipele pentru care a evoluat în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 08 mai 2013 13:12

Schimbările făcute aseară de antrenorul Stelei în primul 11 au consemnat mai multe premiere pentru gruparea "roş-albastră".

Astfel, pe lîngă debutul lui Cojocaru la nici 18 ani sau primul meci al lui Bratu în tricoul Stelei, Andrei Prepeliţă a fost pentru prima oară căpitanul campioanei.

Acesta a profitat de faptul că Larenţiu Reghecampf l-a menajat pe singurul jucător din Liga 1 care purtase banderola în toate cele 29 de etape, Alex Bourceanu.

Andrei Prepeliţă a venit în vara lui 2011 de la U Craiova, dar, în cei aproape 2 ani a bifat pentru "roş-albaştrii" doar 28 de meciuri în campionat.

Interesant este faptul că mijlocaşul de 27 de ani a fost căpitan la toate cele 3 echipe pentru care a evoluat în Liga 1, FC Argeş, Universitatea Craiova şi acum Steaua.

Capitanii Stelei din ultimele douã sezoane:

Alex Bourceanu 54 etape

Tătăruşanu 8 etape

Cristi Tănase o etapă

Andrei Prepeliţă o etapă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează