FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Presa din Italia: Simone Tiribocchi, doi ani la FC Vaslui

Simone Tribocchi va semna pe doi ani cu Vasluiul lui Viorel Hizo
Simone Tribocchi va semna pe doi ani cu Vasluiul lui Viorel Hizo

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 23:38

Adrian Porumboiu nu se mai opreşte din transferat după ce echipei sale i s-a ridicat interdicţia de a aduce jucători. Cel mai nou pe lista finanţatorului vasluian este italianul Simone Tiribocchi, un fotbalist în vîrstă de 33 de ani.

Conform siteului tuttomercatoweb, fostul jucător de la Atalanta va purta zilele acestea o ultimă discuţie cu Adrian Porumboiu şi va semna un contract valabil doi ani cu gruparea moldoveană.

Tiribocchi joacă atacant şi are cifre de invidiat pentru un campionat atît de puternic precum Serie A. La Atalanta evoluează din 2009, timp în care a bifat 71 de meciuri şi a înscris 25 de goluri. A mai jucat la Lecce (94 meciuri / 39 goluri), Chievo (59 meciuri / 15 goluri), Siena (68 meciuri / 24 goluri), Torino (47 meciuri/ 11 goluri), dar şi la Savoia, Benevento şi Ancona.

Jucătorul de 33 de ani ar fi cel de-al treilea transfer al vasluienilor din aceste zile, după ce moldovenii şi-au asigurat serviciile fundaşului Marius Constantin (Rapid) şi ale portarului brazilian Massimo Zenildo Zappino (Varese)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
unpetrolist
unpetrolist  •  03 Septembrie 2011, 18:20

Cred ca trebuia sa-l ia pe Lucho Figueroa...era mai tanar cu 3 ani si a jucat la un nivel mai bun. E doar o parere...

dindk
dindk  •  02 Septembrie 2011, 08:47

o sa bage 2 lui tatarusanu asta....asta asa ca sa va taie guritza.

dd....
dd....  •  02 Septembrie 2011, 08:24

A bagat extraordinar de multi bani Porumboiu la Vaslui si n-a luat nici macar cupa,dar nu cred ca se lasa moldoveanul,e ambitos tare.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează