FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA, MIERCURI, 20:30, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

Președinte de play-off » Narcis Răducan a avut funcții oficiale de conducere la cinci din cele șase echipe calificate în play-off

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2016 00:00

Oficialul celor de la Pandurii este omul de fotbal care se poate mândri că are în CV cele mai multe echipe de fotbal bifate.

După ce-a renunțat la cariera de mijlocaș și a pus ghetele în cui, Narcis a decis să continue activitatea fotbalistică și a ocupat mai multe funcții administrative. A mers mai întâi la Unirea Urziceni, apoi la Steaua, Oțelul Galați, Viitorul Constanța, Chiajna, Astra, Tg. Mureș, iar în prezent este președinte la Pandurii.

După ce-a schimbat mai multe echipe pe bandă rulantă, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal chiar a aprobat propunerea celor de la LPF pentru modificarea Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice în iulie 2015! Noul paragraf din ROAF îl vizează special pe Răducan și arată astfel: "În timpul unui an competițional, un oficial aflat într-o funcție care-i permite exercitarea unei influențe asupra hotărârilor clubului (spre exemplu: președinte, manager, director executiv etc...) nu-și poate desfășura activitatea la mai mult de două cluburi din același nivel competițional".

Interesant este că Narcis a bifat cinci din cele șase echipe care joacă în acest moment în play-off, chiar el amuzându-se despre situația aceasta: "Am fost la toate echipele din play-off, în afară de Dinamo, unde e mai greu să ajung. Dar nu am prime de play-off de la toate, nu fac prostii, că nu știu să scriu cărți".

CÂT A ACTIVAT RĂDUCAN LA ECHIPELE DIN PLAY-OFF

  • STEAUA octombrie 2010 - iunie 2012
  • VIITORUL august 2014 - septembrie 2014
  • ASTRA octombrie 2014 - ianuarie 2015
  • ASA TG. MUREȘ ianuarie 2015 - iunie 2015
  • PANDURII iunie 2015 - prezent

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  29 Martie 2016, 08:05

Asta pe unde a fost a lasat doar praf in urma lui (vezi urziceni, tg. mures, tg.jiu)! Un papagal.

ortega
ortega  •  28 Martie 2016, 10:48

Ăsta e etalonul flămândului în fotbal ... Un fel de Pleșan al oficialilor ... El de mic copil era fan la oricine-și face milă să-i dea o pâine ... Un peltic fără vocație , cu același șablon de discurs , indiferent că reprezintă *** sau pancurii ... Un agramat demn de milă ... Sigur , nu-l ajunge pe Duckacadam la nivel de pupincurism , dar e pe-acolo ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează