FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

EXCLUSIV Dorinel Munteanu, prima mutare cerută după scandalul de la Oțelul

Dorinel Munteanu vrea un fost președinte din Superliga la Oțelul Galați. Foto: Oțelul
Dorinel Munteanu vrea un fost președinte din Superliga la Oțelul Galați. Foto: Oțelul

Articol de - Publicat duminica, 18 februarie 2024 10:19 / Actualizat duminica, 18 februarie 2024 13:18

Jocurile de putere de la Oțelul Galați au aruncat clubul într-un conflict intern nedorit de către Dorinel Munteanu, chiar înaintea duelului cu Dinamo.

  • Meciul dintre Dinamo și Oțelul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

La începutul săptămânii, președintele interimar Robert George Florea și-a dat demisia din cauza unei dispute cu antrenorul echipei și cu Paulina, soția acestuia, angajată a clubului. 

Cei doi au refuzat să-i pună la dispoziție oficialului documentele administrative, motiv pentru care Florea a renunțat la funcție. Noul președinte interimar al gălățenilor este Alexandru Manole.

Dorinel Munteanu îl vrea pe Marian Brăilescu înapoi la Oțelul Galați

Acum, Dorinel Munteanu și-l dorește la club pe fostul președinte, demisionar și el, în decembrie, Marian Brăilescu, susțin sursele GSP.ro. Acesta a părăsit postul de bunăvoie după ce a fost acuzat de o mare parte dintre fani că ar fi fost complice la înstrăinarea siglei către soția lui Munteanu, care ar fi înregistrat la OSIM, în nume propriu, dreptul de folosință al mărcii.

O problemă în reinstalarea lui Brăilescu ar fi pierderea susținerii din partea membrilor socios care decid componența managementului, acesta fiind și motivul pentru care Dorinel Munteanu solicită, în ultima vreme, ca fanii să vină mai aproape de echipă și să renunțe la disputele din interior.

Candidaturile pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și secretar, în perspectiva alegerilor din martie, se depun până pe 28 februarie, conform statutului.

VIDEO. Dorinel Munteanu încă mai speră la play-off

Suporterii vor transparență, Dorinel Munteanu face scut

Dorinel Munteanu și Marian Brăilescu au colaborat excelent încă de la început. În vara lui 2021, fostul brand manager și ofițer de presă al Oțelului a fost promovat în funcția de președinte al clubului din Galați.

În cei doi ani și jumătate, formația de la Dunăre a obținut promovări succesive, din liga a treia până în Superliga, și o calificare bifată în „sferturile” Cupei României. „Munti” l-a apreciat întotdeauna pe Brăilescu și pentru că a reușit să aducă sponsori importanți lângă echipă, care au reprezentat un sprijin real în bifarea obiectivelor.

  • Oțelul Galați ocupă locul 11 în Superliga cu cinci etape înaintea finalului de sezon regulat. Patru puncte o despart de ultimul loc de play-off, pe care se află Petrolul

Chiar dacă fanii vor transparență totală, de teamă ca istoria falimentului să nu se repete, Dorinel se dezice public de partea administrativă la care lucrează împreună cu soția sa. Antrenorul îndreaptă atenția doar spre partea tehnică.

„Îi asigur pe toți gălățenii că vestiarul este liniștit. Tot acest circ a început din decembrie, nu de acum. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre domnul fost președinte, pentru că din ce a spus dânsul nici măcar un sfert nu a fost adevărat. A fost o discuție bărbătească între mine și cei doi, dar probabil că dânsul, venind din alt domeniu, nu s-a acomodat în fotbal. În fotbal mai sunt și momente tensionate. Nici bine nu s-au așezat pe scaun, au cerut niște lucruri pe care le vom preda numai organelor competente. Contabilitatea nu fuge de la stadion, putea să meargă liniștit, să citească orice dosar.
- Dorinel Munteanu, înainte de Dinamo - Oțelul

Citește alte știri din fotbalul intern:

Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”
DINAMO - OȚELUL
Zeljko Kopic, despre cheia duelului cu Oțelul: „Altfel va fi foarte dificil, ei stau foarte bine la acest capitol”
Dorinel explică scandalul de la Oțelul: „Face parte dintr-o grupare politică, nu are voie! Soția mea a fost agresată”
OȚELUL GALAȚI
Dorinel explică scandalul de la Oțelul: „Face parte dintr-o grupare politică, nu are voie! Soția mea a fost agresată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
adrianshow
adrianshow  •  18 Februarie 2024, 15:23
Postat de b77uhk pe 18 Februarie 2024, 13:30

Nu ai bani, l‐a divizia B Noi, ( Dinamo ) am cotizat și am ținut salariile la zi, Dorinel are tupeu și nesimțire grămadă, are un salariu nesimțit și a adus-o și pe madam ca de trebuie să gastige și ea ceva

Noi Dinamo am cotizat si am tinut salariile la zi....Ba voua nu va e rusine sa mai vorbiti de altii ca ati tras teapa la stat si la jucatori cu falimentele voastre de 2 ori si vi s-au sters milioane de euro datorii doar ca va numeati Dinamo ca daca erau alti amariti din provincie erati desfiintati de mult.

Aciduzzu
Aciduzzu  •  18 Februarie 2024, 15:16

Cum adică să înregistreze marca Oțelul la OSIM în nume propriu ? Oțelul o fi fost a lui mă-sa lui Paulina ? A lui tac-su ? Ce tupeu au *** și nevastă-sa ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

uiuiui
uiuiui  •  18 Februarie 2024, 15:10

lasati-l pe Munteanu sa-si faca treaba, ca antrenor stie ce face.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează