FOTBAL  »  Superliga  »  BRAŞOV

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs a încetat din viaţă! » "Am pierdut un om de mare valoare"

În memoria lui Kovacs, jucătorii braşoveni vor purta banderole negre la meciul amical pe care îl vor disputa astăzi, împotriva celor de la Sigma Olomouc.
În memoria lui Kovacs, jucătorii braşoveni vor purta banderole negre la meciul amical pe care îl vor disputa astăzi, împotriva celor de la Sigma Olomouc.

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 11:55

De-a lungul carierei de jucător,  Kovacs a fost portar la Tractorul, Metrom şi FC Vaslui. Şi-a început cariera de conducător la Romradiatoare Braşov, apoi a trecut la Metrom, iar din 1995 a venit la FC Braşov unde a ocupat mai multe funcţii de conducere pana in 2004.  Din decembrie 2010, Iosif Kovacs a revenit la FC Brasov unde a ocupat postul de preşedinte executiv.

FC Brasov anunţă cu tristete trecerea în nefiinţă a preşedintelui executiv al clubului, Iosif Kovacs, la vîrsta de 57 de ani. Fostul conducator al lui FC Braşov, Iosif Kovacs a decedat azi noapte după o lungă suferinţă la Spitalul Sfîntul Constantin din Braşov.

Patronul echipei Ioan Neculaie a vorbit despre disparţia lui Kovavcs pentru siteul oficial al echipei de sub Tîmpa. „Este o  pierdere imensă pentru FC Braşov, pentru că este extrem de greu să găseşti oameni de valoare şi mare caracter, în ziua de astăzi, şi fără îndoială, Iosif Kovacs era unul dintre ei. Am colaborat extraordinar de bine şi pot spune că a fost cel mai corect şi cinstit conducător care a lucrat ca preşedinte la FC Braşov.

Chiar dacă în ultimii ani a fost plecat la o altă firmă, Kovacs a rămas mereu cu sufletul alături de FC Braşov şi ne-a ajutat cum a putut. M-am bucurat enorm că a revenit la echipă la sfîrşitrul lui 2010, însă, din păcate nu am mai apucat să lucrăm mai mult timp împreună, aşa cum ne-am fi dorit. Transmitem sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să-l odihnească!“, a precizat Neculaie.

Din Antalya acolo unde se află împreună cu echipa în stagiul de pregătire, antrenorul Marius Şumudică a vorbit despre dispariţia la doar 57 de ani a lui Kovacs. "Trăim momente tragice. FC Braşov a pierdut un om de mare valoare. Chiar daca am lucrat mai putin cu dansul pot spune ca era un conducator de marca, un adevarat profesionist. Suntem alaturi de familie in aceste clipe dificile. Dumnezeu să te odihnească în pace, Iosif Kovacs. Nu te vom uita niciodată!", a precizat Şumudică.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
bigiu
bigiu  •  02 Februarie 2012, 19:39

Dumnezeu sa te odihneasca.

qzoom
qzoom  •  02 Februarie 2012, 12:37

R.I.P Kopec.Dumnezeu sa te odihneasca.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează