FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASTRA, DUMINICĂ, 18:30

Presiune pe Dan Alexa pentru duelul cu Astra? Cine a stricat ”liniștea” la Timișoara

Articol de - Publicat vineri, 07 august 2015 15:31

Pe lîngă faptul că ACS Poli are un meci greu cu Astra duminică, la timișoreni s-a instalat o stare de tensiune. O declarație a lui Titu Bojin, președintele CJ Timiș, a pus pe jar conducerea clubului.

Dan Alexa și Daniel Stanciu au replicat azi la ceea ce a părut să fie un ultimatum stabilit de politician inclusiv pentru ei.  Șeful instituției care alături de Consiliul Local Timișoara au contribuit cel mai mult la bugetul clubului a atenționat la un post local de televiziune că cei din actuala conducere nu au voie să piardă și jocul cu Astra. Avertismentul lui Titu Bojin, care nu se află la prima ieșire de acest gen, nu a fost pe placul celor de la ACS Poli.

”Sincer, nu simt presiune, echipa e în creștere. Referitor la ce a spus domnul Bojin, îi doresc multă sănătate, prea multe nu vreau să comentez, e părerea dînsului”, a spus inițial Alexa. Acesta a continuat apoi pe un ton mai moderat: ”Dacă m-au deranjat puțin discuțiile, m-au deranjat că au ieșit înaintea unui meci cu Astra, altfel respect orice opinie, părere, fiecare e liber să spună ce vrea, dar pentru mine contează mult acest meci. E foarte greu. Nu vreau ca echipa mea să simtă presiune, sub nici o formă. Ar fi o mare greșeală, de aceea m-am și supărat pe discuțiile de după meciul cu Dinamo pentru că echipa a jucat foarte bine. Nu vreau să apară un blocaj psihic”.

Managerul sportiv Daniel Stanciu a ținut să precizeze pe acest fond că autoritățile sunt datoare clubului în noul sezon conform contractului de asociere, din cauza actualului cadru legislativ.

”M-au surprins oarecum unele reacții, in special după meciul cu Dinamo, ca strategie am încercat să îmbunătățim echipa cu jucători tineri și cu jucători cu experiență, e foarte greu să construiești o echipă în două-trei săptămîni.

Dan Alexa nu are experiență foarte mare dar a dat tot ce a putut și eu am experiență de cinci-șase ani și știu ce s-a lucrat, am demonstrat în mare parte cu Botoșani, dar și cu Dinamo, că echipa joacă un fotbal plăcut. Avem nevoie de timp și de o liniște financiară în primul rînd pentru a duce la bun sfîrșit acest campionat.

În acest moment nu sunt probleme, dar ca perspective da, există un blocaj din punct de vedere al constituirii societății, sperăm, avem promisiunea celor de la Primărie și CJT că ne vom așeza la masă și vom stabili forma de finanțare...”, a spus Daniel Stanciu.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  07 August 2015, 17:05

Drept este, Poli Tomisoara joaca un fotbal placut, dar nu prea marcheaza goluri. Iar portarii, sint cam visatori. Cit despre arbitraje:sint in cel mai bun caz, dusmanoase. Ca pe vremea nasului sandu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează