FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Presiunile au prins! » Marius Alexe a reuşit să îi determine pe conducători să îi ofere un salariu mai mare

Alexe, poreclit
Alexe, poreclit "Boss" de către colegi, va continua la Dinamo cu un salariu de lider

Articol de - Publicat joi, 04 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 22:24

Roş-albii au vrut să-i micşoreze salariul lui Alexe la 5.000 de euro pe lună, jucătorul a ameninţat că nu mai vine la antrenamente şi şi-a luat o zi liberă, astăzi ar trebui să se bată palma pentru 7.000 de euro pe lună.

"Telenovela Marius Alexe" ar trebui să-şi desfăşoare astăzi ultimul episod. Atacantului de 24 de ani i-a expirat în vară împrumutul la Sassuolo, s-a întors la Dinamo, însă nu şi-a putut găsi un nou contract în străinătate, cu toate că i s-au căutat diverse cluburi care să-l împrumutate sau să-l transfere definitiv.

Avînd în vedere că gruparea este în insolvenţă, i s-a propus lui Alexe să continue măcar pînă în iarnă în Ştefan cel Mare, dar să fie de acord cu micşorarea salariului lunar de la 10.000 la 5.000 de euro. Jucătorul n-a acceptat, iar ieri dimineaţă nici n-a fost la antrenament! Oficial, a fost învoit pentru a-şi rezolva o problemă personală.

Stoican le-a transmis şefilor că este nevoie de prezenţa lui Marius în lotul echipei, în condiţiile în care, momentan, Bilinski şi Thomas, singurele vîrfuri ale formaţiei, sînt accidentaţi. Preşedintele Constantin Anghelache consideră şi el că este nevoie de Alexe.

Conducătorii dinamovişti au acceptat în cele din urmă să continue cu Marius şi să-i plătească 7.000 de euro pe lună. Astăzi, ar trebui să se parafeze o nouă înţelegere cu fotbalistul, existînd posibilitatea inserării unor clauze noi de performanţă.

"Săgeată", maximum 5.000 de euro pe lună
Constantin Anghelache a avut o întrevedere zilele trecute cu Marius Niculae, atacantul de 33 de ani despărţindu-se de curînd de turcii de la Sanliurfaspor după o colaborare de nici o lună. Vîrful îşi caută o echipă în străinătate, sperînd să îşi continue cariera departe de Liga 1. Dar dacă nu-şi va găsi nimic convenabil, nu este exclus să revină la Dinamo. Asta însă numai dacă va accepta un salariu de insolvenţă, maximum 5.000 de euro pe lună, pentru că i s-a transmis că roş-albii nu-şi permit mai mult acum.

Bobar se bucură de răul Stelei
Directorul sportiv Cristi Bobar a spus că este mulţumit de faptul că Steaua n-a învins-o pe Ludogoreţ şi că n-a ajuns în grupele Champions League: "Astrei pot să-i spun că mă bucur de performanţa ei, însă nu acelaşi lucru l-aş fi simţit pentru Steaua. Chiar dacă alţii evită să spună, eu am puterea să declar ceea ce simt. N-ar fi fost bine pentru Dinamo ca rivala ei istorică să ajungă în grupe şi să cîştige din nou 20 de milioane de euro. Ne-ar fi dezavantajat în încercarea noastră de a relansa lupta cu acest club care acum este mult mai echilibrată decît în anii precedenţi".

45 de minute a jucat Alexe în acest sezon pentru Dinamo, în repriza secundă cu FC Braşov (2-1), singura sa prezenţă într-un meci oficial pe 2014

2 milioane de euro este cota actuală a jucătorului conform transfermarkt.de. Cota maximă a fost 3,2 milioane de euro, anul trecut, în vară, cînd ajunsese în Serie A la Sassuolo

30 de goluri în 108 meciuri are atacantul în echipamentul roş-albilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 01:30
Postat de mariuss72 pe 04 Septembrie 2014, 11:49

Alexe si intr-un picior joaca mai bine fata de Joel, care primeste 5000 pe luna de pomana. E dreptul jucatorului sa solicite respectarea contractuui semnat de ambele parti.

corect. a batut steaua de unul singur, la ultima victorie contra lor. sa speram ca daca revine si marius niculae, alt gladiator albrosu, cu ei doi si cu pustanii de acum, vom putea savura din nou o victorie contra rivalei din afara Capitalei..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Septembrie 2014, 01:29
Postat de 1745flo pe 04 Septembrie 2014, 21:03

corect! daca-i aproba salariul, sa vedem ce stie sa faca de banii astia!

e gata.\ s-a batut palma, marius ramane la dinamo cel putin pana la iarna. sunt sanse mari ca si marius niculae sa revina, mai sunt cateva zile la dispozitie pentru finalizarea discutiilor dintre el si club. nu ar strica.

1745flo
1745flo  •  04 Septembrie 2014, 21:03
Postat de explorer21 pe 04 Septembrie 2014, 09:08

Alexe sa zica bogda proste pt banii astia! Sa puna osul la treaba si sa dovedeasca ca ii merita. Ne place sau nu de al trebuie sa recunoastem ca in conditiile in care nu putem consta pe Fantomas si pe Trilinski, Marius e chiar o solutie bine venita, numai sa-i stea capul doar la fotbal si sa nu se mai planga ca o baba!

corect! daca-i aproba salariul, sa vedem ce stie sa faca de banii astia!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează