FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Preţul lui ”Săgeată” » Vezi ce i-au pregătit şefii lui Marius Niculae ca să-l ţină la Dinamo

În decembrie, Niculae a primit mai
multe oferte din Coreea de Sud și
din China, dar n-a fost lăsat de șefi să plece din cauza ofertelor considerate prea mici. FOTO: Lorand Varacks
În decembrie, Niculae a primit mai multe oferte din Coreea de Sud și din China, dar n-a fost lăsat de șefi să plece din cauza ofertelor considerate prea mici. FOTO: Lorand Varacks

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2012 20:34

Lui Marius Niculae i s-a pregătit un nou contract: va avea bonusuri consistente pe lîngă acelaşi salariu ca în toamnă, dar şi o clauză de reziliere de un milion de euro dacă va fi o ofertă din străinătate


Conducerea lui Dinamo încearcă să rezolve cît mai curînd situaţia golgeterului campionatului, Marius Niculae. Fotbalistul cu 14 reuşite în Liga 1 în toamnă a primit o propunere de a-şi prelungi acordul cu roş-albii pe încă două sezoane, mai ales că actualul angajament expiră în decembrie 2012. Atacantul de 30 de ani a cerut să se respecte promisiunea făcută în vara trecută, cum că i se va acorda un salariu îmbunătăţit din prima lună a acestui an. Mai exact aproximativ 250.000 de euro pe stagiune.

Şefii susţin că s-au înţeles, în principiu, cu "Săgeată". Urmează să aibă acelaşi salariu ca şi pînă acum, adică 170.000 de euro pe an, dar va beneficia de bonusuri ce nu erau trecute în contract în toamnă:

1. 2.000 de euro la fiecare gol. Cel mai bun puncher al României nu avea nici o remuneraţie la gol marcat, aşa că a pierdut 28.000 de euro pentru cele 14 reuşite din toamnă!

2. 1.000 de euro la fiecare meci de acasă cîştigat, 2.000 de euro dacă Dinamo cîştigă în deplasare.

3. 1.500 de euro pentru fiecare partidă bifată integral.

În plus, există promisiunea ca, dacă Marius o să o aibă o ofertă din străinătate, el să plece pentru un milion de euro! Suma poate fi negociabilă, au spus cei din Ştefan cel Mare, în funcţie şi de salariul promis jucătorului. Niculae nu mai vrea să discute despre subiect, aşteptînd discuţiile, faţă în faţă, care vor fi la jumătatea lunii ianuarie, mai ales că şi Cristi Borcea va reveni în ţară.

"După Cătălin Munteanu, care s-a înţeles pe doi ani în privinţa prelungirii, urmează Marius Niculae. Cel puţin pînă la vară va continua la Dinamo, lucrurile sînt clare. Totul e rezolvat"
Ioan Becali, impresar

Danciu-gol la rînd
Şi Dănciulescu aşteaptă să fie chemat la negocieri, mai ales că acordul său expiră în vară. Atacantul de 35 de ani a evitat să discute prea mult pe seama înţelegerii. Chiar dacă apropiaţi ai clubului le-au transmis acţionarilor ca, la vară, să-i facă meci de retragere "Corbului", şefii şi Ciobi sînt foarte mulţumiţi de Danciu-gol, cu 8 goluri în toamnă, iar Borcea a anunţat de la Miami: "O să vin în ţară, iar primul lucru pe care-l fac e să-i prelungesc contractul lui Dănciulescu, un simbol al clubului, respectat de fani şi un exemplu pentru cum trebuie să fie un fotbalist".

Veteranii trag la sală
Chiar dacă reunirea clubului e luni, dinamoviştii au început deja pregătirile. Înainte să plece pentru cîteva zile în vacanţă la Poiana Braşov, Marius Niculae a fost periodic la sala de forţă, pentru un program special. Revenit de la munte, Dănciulescu a început de două zile antrenamentele individuale.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
h0ulk
h0ulk  •  05 Ianuarie 2012, 12:42

Hai ca si Danciu-gol a marcat multe goluri pentru Dinamo, mai ales cand juca la Steaua. :D

dinamovistfaravoie
dinamovistfaravoie  •  05 Ianuarie 2012, 10:30

Marius Niculae..singurul DINAMOVIST in activitate...

red77
red77  •  05 Ianuarie 2012, 09:47
Postat de sica2ro200 pe 05 Ianuarie 2012, 06:11

se vede pe zi ce trece reconstrucrtia la dinamo...cand o sa ajunga la 35 de ani tot cu astia o sa jucati:))):))...ma rog acum daca nu ai bani sa cumperi macar pe batrani sa ii pastrezi

cum necum suntem pe primul loc ! tu nici macar aici nu esti primul mah maimutoiule ! la tine si nickul este second-hand ! esti sica2 !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează