FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Preţul lui Torje! » Dinamo vrea minimum 4 milioane de euro

Dinamo nu renunţă uşor la cel mai bun jucător al său
Dinamo nu renunţă uşor la cel mai bun jucător al său

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 02:04

”Messi din Ştefan cel Mare” îşi va prelungi contractul cu Dinamo, pînă în 2015, dar va avea clauză clară în noua înţelegere, cum că poate pleca la orice echipă din străinătate ce plăteşte 4 milioane de euro.

Gabriel Torje, 21 de ani, este cel mai plimbat jucător al "cîinilor" şi al Ligii 1 în această vară. Zilnic, mai apare cîte o echipă interesată de el. S-a ajuns la situaţia în care francezii şi spaniolii să expună ipoteze şocante, diverse site-uri anunţînd că Real Madrid, Chelsea sau Manchester United îl monitorizează pe micuţul mijlocaş dreapta. Printre toate aceste zvonuri, dinamoviştii au hotărît să-i prelungească după meciul de diseară contractul lui Torje pînă în 2015. În noul acord se va stipula faptul că Gabriel va putea pleca în străinătate pentru suma de 4 milioane de euro.

A confirmat impresarul jucătorului, Cristea Opria: "Într-o săptămînă prelungim, dar punem clauză clară de 4 milioane de euro. Cine dă suma îl ia pe Gabi! Va fi un contract bun şi pentru fotbalist. Oferte au fost de la Rubin Kazan şi PSG, ultimele, restul sînt speculaţii". Jucătorul va avea un salariu lunar de 10.000 de euro, cu bonusuri de performanţă, ce-i poate aduce dublarea sau chiar triplarea veniturilor. Nicolae Badea a declarat ieri că "nu există concret nici o ofertă pentru Torje sau pentru un alt fotbalist, sînt vorbe", iar Liviu Ciobotariu a avut mai multe discuţii cu jucătorul, transmiţîndu-i să nu-i stea mintea la transferuri.

Acţionarii i-au spus mijlocaşului că ar fi bine pentru toată lumea ca el să plece abia la iarnă de la Dinamo, mizîndu-se pe el în lupta din campionat şi din Europa. Diseară, reprezentanţii lui Rubin Kazan, dar şi ai unor cluburi din Italia, s-au acreditat la meciul "cîinilor" pentru a-i urmări la lucru pe Torje şi pe alţi fotbalişti ai dinamoviştilor.

"Torje nu pleacă nicăieri, doar presa îl transferă" (Cristi Borcea, acţionar Dinamo)

"Pînă la transferuri, nu trebuie să se menajeze nimeni nici un moment, e vorba de cum îţi tratezi cariera. Fanii apreciază atitudinea din teren şi din afară" (Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo)

130 de meciuri a jucat Torje pentru Dinamo în toate competiţiile în 3 ani şi jumătate, marcînd 18 goluri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
daniels
daniels  •  28 Iulie 2011, 10:28

Messi din Stefan cel Mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????????? Stimati gazetari si dragi cititori , nu se poate folosi aceasta expresie ....e departe ...e mult prea departe... Tot respectul pentru Torje dar il mediatizati prea mult in loc sa-l lasati sa joace !!! Si dupa valoarea lui doar echipeca Rubin si PSG pot fi cat de cat interesate ...nicidecum Real Chelsea sau MU!!!! Sper pentru el sa ajunga la valoarea care sa ne permita sa vorbim despre echipele mari interesate de el!!!

blue_sky
blue_sky  •  28 Iulie 2011, 10:13

Parca vad ca se accidenteaza si ramane la Dinamo in urmatorii ani, iar Borcica o sa-si muste mainile de ciuda cum a facut Mititelu cu Florin Costea.

alpin
alpin  •  28 Iulie 2011, 09:39

... Si cu Steaua! Dar nu se pune! E adversar prea slab...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează