FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima dezamăgire » Reghecampf renunță la un jucător adus în această vară: nu mai intră în planurile lui

La ACS Poli a evoluat în 41 de meciuri și a reușit să înscrie de două ori, primul său gol fiind împotriva Stelei // Foto Ștefan Constantin
La ACS Poli a evoluat în 41 de meciuri și a reușit să înscrie de două ori, primul său gol fiind împotriva Stelei // Foto Ștefan Constantin

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2016 00:00

Adus în această vară de la ACS Poli Timișoara, Dan Popescu nu mai intră în vederile lui Reghecampf, având șanse mici să mai prindă prima echipă.

Cu 135 de minute în Liga 1, 45 în Cupa Ligii și doar unul în Liga Campionilor, fundașul stânga al vicecampioanei nu l-a impresionat pe tehnicianul de 41 de ani.

"Oriunde l-ar pune să joace nu poate să facă ce i se cere. Nu este de nivelul Stelei, e dezorientat și nu reușeste să ducă la bun sfârșit ceea ce i se spune la antrenamente", spun sursele Gazetei.

Fără să aibă niciun fel de probleme medicale, Popescu n-a fost oprit de Reghe în ultimele trei meciuri disputate de Steaua, cele cu Astra și Timișoara din campionat, dar și partida cu Osmanlispor din Europa League.

Nu este pentru prima dată când Dan Popescu nu prinde locul Stelei de când a venit la echipă! S-a mai întâmplat în partidele cu Pandurii și Dinamo, iar în alte 6 meciuri a fost doar rezervă.

Fără să mai fie în vederile lui Reghe, fundașul de 28 de ani a fost trimis la echipa a doua a clubului, care în weekend a jucat în Liga a III-a cu FCM Alexandria. A fost căpitan și i-a coordonat pe teren pe puștii Enceanu, Vâlceanu, Onțel sau Mihalcea.

"Este decizia conducerii să nu mai fac parte din lotul primei echipe. Am primit vestea ca atare, dar sper să fie de scurta durată. Am primit multe mesaje în ultima perioadă, chiar mă întreba lumea ce se întâmplă. Vă dați seama că și eu îmi doream să fac parte din lotul Stelei în Liga 1. Eu sunt sincer și, din păcate, în fața lui Momcilovici chiar nu am cum să joc, pentru că el a făcut-o bine de fiecare dată când a jucat", a spus Popescu pentru DolceSport.

Chiar și cu Momcilovici accidentat, Reghe n-a apelat la Dan și a decis ca pe postul de fundaș stânga să evolueaze Mitrea. Așa s-a întâmplat în meciul cu Astra din campionat și chiar în Europa League cu Osmanlispor, chiar dacă inițial Steaua a început cu doar trei fundași.

"Dan Popescu este un jucător foarte bun, pe care, da, eu l-am vrut la Steaua! L-am vrut pe Popescu, pentru că aveam nevoie de încă un fundaș stânga de calitate lângă Momcilovici"
Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1140811236003034
Stan Ion  •  20 Septembrie 2016, 20:07

marele reghe,care are 2 cupa compionilor,6 campionate isi da cu parerea de valoarea unui jucator dupa 2 sau 3 jocuri ,pai inseamna ca e vax ca antrenor deoarece el l-a adus...cind a fost prost cind l-a adus sau acum.ca si marele antrnor olaroiu care a reusit sa faca dintr-un jucator bun,banel,unul foarte prost plimbindu-l pe toate posturile din echipa asa si marele reghe ghidonat de cabinetul 2 l-a terminat pe enache care saracul nu mai stie ce joaca.un antrenor adevarat scoate dintr-un jucator tot ce poate descoperind postul ce i se potriveste nu ce ar vrea el sa joace acel jucator...dar el e pus acolo sa vinda jucatori nu sa antreneze...apropo cine o fi impresarul lui dan popescu asta stie cineva?

10207583147040265
Lupu Gheorghe  •  20 Septembrie 2016, 09:32

Destul de greu de inteles Reghe.A facut o gramada de achizitii,jucatori care pe moment erau printre cei buni,jucau fb la echipele lor dar ajungand la Steaua gata s-a terminat.Ba nu sunt pregatiti fizic,ba nu sau acomodat inca,cert este ca Steaua nu joaca nimic,buf,buf,fiecare pentru el!Cat timp trebuie sa mai treaca sa vedem o echipa combinand,creindu-si faze dupa faze dominand meciul.Reghe vrem si noi sa vedem ceva in jocul echipei,asa cum joaca acum nu face nici un punct in grupe!

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  19 Septembrie 2016, 12:27

Microcefal,Reghe isi da cu stangul in dreptul si cu dreptul in ...pardon ! Daca Popescu e zapacit in teren,atunci Enache cum este ? Poate ca e genial,dar nu ne prindem noi...Mie Popescu mi se pare un jucator decent,de genul Ionut Voicu,Vasile Maftei,Croitoru...Oricum,mai bine pleaca la o echipa condusa de oameni cu toate mintile la locul lor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează