FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima discuție între suporteri! Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo: ultrașii au urmat îndemnul lui Dinu

Articol de - Publicat luni, 26 martie 2018 09:00

Ultrașii lui Dinamo au fost adunați de Cornel Dinu pentru a face front comun în ideea preluării clubului de la Ionuț Negoiță.

Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo! Pentru prima oară de când Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul, suporterii "câinilor roșii" s-au așezat la aceeași masă. Facțiunile care doresc să ia acțiunile de la Negoiță au urmat îndemnul lui Cornel Dinu și s-au văzut ieri.

Mister le-a transmis ultrașilor că nu pot emite pretenții dacă sunt sparți în mai multe entități. Ieri dimineață reprezentanții ONG-ului, cărora li s-a alăturat și Dinu, s-au întâlnit cu reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan, iar semnele par pozitive.

Tot Dinu le-ar fi cerut acestora să se întâlnească și cu reprezentanții ultrașilor de la Peluza Sud, pentru a se pune de acord sub "umbrela" unui singur ONG, care să preia acțiuni de la Ionuț Negoiță.

Mister aduce "greii"

Dinu aproape că l-a convins pe Mircea Lucescu să se implice, iar în zilele următoare, în funcție de tratativele dintre ultrași, Mister se va întâlni și cu Ion Țiriac, pentru a pleda și în fața acestuia cauza "câinilor". 

0,031% sunt acțiunile pe care Cornel Dinu le deține la Dinamo și pe care a anunțat că le donează ONG-ului suporterilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
sala_dalles
sala_dalles  •  27 Martie 2018, 05:07
Postat de para.para pe 26 Martie 2018, 11:20

In mintea ta suporterii sunt niste fecioare. Ete ca din cauza acestor fecioare care atunci cand n-au ce face se bat intre ei, iar lumea civilizata nu mai are nevoie de circul asta ieftin numit fotbal.

Ala e demagogul suprem .

sala_dalles
sala_dalles  •  27 Martie 2018, 05:01

Deci doneaza generos o sticla de saniutza.

169060557063831
Stefan Anghel  •  27 Martie 2018, 00:11

dupa vanzare,urmeaza schimbarea la fata....cumperi doar dimano si te trezesti cu FCDB ~! CINE O FI PROSTU.....PARDON ,MIRELE ?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează