FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Prima echipă care vrea să profite de pe urma dezastrului de la ASA: "Ne interesează" » Nume noi pentru o candidată la play-off

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iulie 2015 09:11

Problemele de la ASA Tîrgu Mureș au deschis ochii rivalelor din Liga 1. CFR Cluj și-ar dori să-l readucă pe Gabi Mureșan, lucru recunoscut de Iuliu Mureșan.  

”Obiectivul nostru va fi în primă fază calificarea în play-off. Am reușit să fac un lot destul de bun. Vor mai veni doi jucători, abia ce am semnat cu Andrei Mureșan.

Dintre cei de la ASA, poate Gabi Mureșan m-ar interesa pentru că, nu pot ascunde acest lucru, mereu am ținut la el. Este un jucător valoros, care este puternic legat de istoricul și performanțele noastre.

Mi-ar plăcea să revină în Gruia, dar încă nu am făcut demersurile”, a zis Iuliu Mureșan la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
444001919101397
Florean Andrei  •  07 Iulie 2015, 13:37

Eu am postat de luni de zile că ASA va intra în insolvenţă. Ăştia auademenit jucătorii cu contracte mari dar ei erau lefter popescu. Ăştia n-au bani decât pentru mituirea de arbitri, vezi"Mită din elicopter" !

xftw
xftw  •  07 Iulie 2015, 11:31
Postat de us27mereusuperiori pe 07 Iulie 2015, 11:28

in 5 ani fotbalul romanesc dispare de pe harta Europei. O sa fie la nivelul celor din Malta si Insulele Feroe.

Ai vazut afirmatiile lui in legatura cu acea cupa a juniorilor? Ai vazut ce premii vrea sa ofere?

xftw
xftw  •  07 Iulie 2015, 11:30
Postat de us27mereusuperiori pe 07 Iulie 2015, 11:28

in 5 ani fotbalul romanesc dispare de pe harta Europei. O sa fie la nivelul celor din Malta si Insulele Feroe.

Nu cred ca o sa ajungem chiar atat de rau,eventual o sa fim rivalii albanezilor... Dar nu-i panica,vine Burleanu si ne zice ca suntem in top 10 cand vine vorba de nationala si ne calmam.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează