FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CONCORDIA, AZI, 19.30, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primă la minute! » Jucătorii care au dus greul sezonul trecut vor primi cele mai mari prime pentru calificare

Marcos Antonio este unul din jucătorii cu cele mai multe minute în sezonul trecut
Marcos Antonio este unul din jucătorii cu cele mai multe minute în sezonul trecut

Articol de - Publicat duminica, 21 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 22:06

Doar jucătorii care au dus greul şi în sezonul trecut vor lua bonusul întreg pentru accederea în grupe, în valoare de 27.500 euro.

Chiar dacă prin golul de 3-1 cu Slask a transformat calificarea în grupele Europa League într-o formalitate, Iulian Apostol va primi un bonus de obiectiv mai mic decît Ezequias, cel care n-a prins nici un minut în Polonia.

George Copos anunţă că prima de 27.500 de euro de om promisă încă din iunie anul trecut e valabilă doar pentru cei care au fost şi în sezonul trecut la echipă. "Mi se pare normal ca premierea să se facă după o schemă matematică, în funcţie de minutele jucate", a declarat patronul rapidist pentru Gazetă.

Cei care pierd cel mai mult sînt achiziţiile din această vară, chiar dacă Alexa, Deac sau Burcă sînt titulari de drept în noul Rapid. În schimb, Herea, Bozovici, Marcos Antonio, Rui Duarte şi Roman, rapidiştii cu cele mai multe minute bifate în stagiunea precedentă, sînt îndreptăţiţi să spere că vor încasa întreaga primă-record.

Lui Răzvan nu i-a convenit
Două lucruri l-au deranjat pe Răzvan Lucescu la George Copos în ultimele zile: faptul că patronul a declarat după victoria cu Slask că echipa e deja calificată, dar şi că a anunţat înaintea partidei cuantumul primelor de calificare în grupe. "Fiecare poate spune ce vrea, dar eu nu pot fi de acord cu astfel de vorbe, cu astfel de declaraţii. Ca antrenor, trebuie să fiu foarte atent la tot ce ar putea afecta vestiarul", a declarat tehnicianul Rapidului.

"Domnul Copos a fost un pic euforic cînd a anunţat acele bonusuri, dar acum sperăm să-l facem să se ţină de cuvînt. Încă nu e nimic cîştigat, mai avem returul" (Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid)

"Sînt prime foarte bune, sperăm să le luăm imediat după meciul retur. Avem şanse foarte mari la calificare, peste 80 la sută" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

94,1 la sută din totalul minutelor a bifat Marcos Antonio în sezonul trecut, fiind singurul rapidist din lot sigur că va încasa toţi banii de la Copos

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
kily
kily  •  21 August 2011, 10:58

Oricum aceasta dubla cu polonezii nu poate fi premiata. Acesta nu este un adversar de invins pe bani. Iar pentru "atingerea" obiectivului in sezonul trecut, sa fim seriosi. A fost, practic, o contraperformanta... Acesti fotbalisti erau obligati de salariile contractuale sa faca performanta si nu au facut'o. Premierea trebuie facuta doar daca echipa castiga un trofeu!

alextm
alextm  •  21 August 2011, 09:36
Postat de xxrapi pe 21 August 2011, 05:57

era de asteptat...cum sa se tina de promisiune? asa creeaza tensiune intre jucatori,normal, NU se mai face performanta, deci jucatorii sunt amendati,implicit banii raman la el. clar,nu?

N-ai inteles nimic. Aceste prime se dau si pentru locul 4 din sezonul trecut, deci de ce sa ia surdu la fel de mult cat M. Antonio cand el a dat un gol tot sezonul, si ala a scos Rapidul din cupa...

rapideuropaleague
rapideuropaleague  •  21 August 2011, 08:21

MARCOSS , MARCOSS , MARCOSS !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează