FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Prima ofertă serioasă pentru Gabi Iancu: "Ni-l dorim foarte mult! Am vorbit cu Gigi Becali"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 18:41

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că Steaua nu se va mai baza pe serviciile lui Gabi Iancu. Ofertele n-au întîrziat să apară, iar prima formaţie interesată de jucătorul de 21 de ani este nou-promovata ACS Poli Timişoara.

Preşedintele timişorenilor, Daniel Stanciu, a declarat că a avut o discuţie cu Gigi Becali şi că ACS Poli are prima opţiune.

"Am avut o discuţie cu domnul Becali. În cazul în care Steaua va mai aduce jucători vom avea prima opţiune la Gabi Iancu. Noi ni-l dorim mult, dar deocamdată n-am discutat mai mult. Ne-ar ajuta foarte mult la Timişoara.

Iancu e un jucător foarte talentat, un fotbalist care poate rezolva singur un joc. Am vrea să-l împrumutăm un an de zile. Dacă s-ar realiza transferul ar fi un cîştig atît pentru jucător, cît şi pentru Steaua", a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Iancu a ajuns la Steaua în ianuarie 2013 de la formaţia lui Gică Hagi, FC Viitorul.

800.000 €e cota de transfer a lui Gabi Iancu, conform transfermarkt.de

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (8)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  24 Iulie 2015, 00:46

Normal,ca il vreti cu imprumut pe un an de zile,doar nu aveti voi $25 000 000 ptr. clauza de reziliere,impusa de "el ***"!:))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  23 Iulie 2015, 20:21

Toata societatea aia cu mici exceptii e domeniul absurdului . neprofesionalismului etc.. Astazi inspectoratul general al politiei a dat un comunicat oficial in care sfatuia romancele sa nu se mai imbrace provocator mai ales in mediul rural . Le si spunea cum sa se imbrace !! Parca vedeam filmul ala cu Luis De Funes .

vladutz13
vladutz13  •  23 Iulie 2015, 20:00

Daca-l dau sper sa nu mai gafeze ca in trecut Becali sa-l dea pe gratis.... nu au bani sa-l cumpere, sa-l ia doar imprumutu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează