FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție a lui Andone după plecarea lui Lazăr: "Asta trebuie să știți" » Ce mesaj are pentru conducere: "E mare nevoie"

Articol de - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 14:22

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo l-a împrumutat pe Vali Lazăr în Qatar, la Al Sailiya, pentru 200.000 de euro.

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO despre plecarea mijlocașului lateral și le cere șefilor să îi aducă urgent un fundaș central.

"Am aflat ieri seară de oferta pentru Lazăr. Cred că era prea bună pentru el ca să o refuze. Să știți că s-a dus la o echipă bună. Îl va ajuta și faptul că e Dragoș Grigore acolo. Totuși, cred că își închide șansele de a juca la națională.

Acum trebuie să vedem ce transferuri vom face și noi. Adi Mutu a venit cu câteva propuneri. Eu vreau în primul rând un fundaș central. Sper ca transferul să se facă și jucătorul să vină în Spania. Am soluții, nu mă plâng, dar repet, vreau un fundaș central ", a spus Andone pentru GSP.RO.

Dinamo a plecat azi în Spania, la Estepona, unde va sta în cantonament până în perioada 15-29 ianuarie.

"Câinii" au amicale cu Tianjin Teda (China), Braunschweig (liderul din Zweite Bundesliga), FC Zurich (fosta adversară a Stelei din Europa League) și Videoton (Ungaria).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
fangigi
fangigi  •  15 Ianuarie 2017, 18:48
Postat de khal_37 pe 15 Ianuarie 2017, 14:48

Să știți că s-a dus la o echipă bună. Îl va ajuta și faptul că e Dragoș Grigore acolo...nea ando, in liga a 2-a din Qatar????

Al-Sailiya activeaza in Qatar Stars League, adica prima liga! Sunt ciuca batailor, dar sunt in prima liga! In B sunt elvetienii aia care au eliminat rusinos fcsbeul din cupa loserilor, cum bine zicea *** biciclista!:))) Locul 4 din 4!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  15 Ianuarie 2017, 18:17
Postat de khal_37 pe 15 Ianuarie 2017, 14:48

Să știți că s-a dus la o echipă bună. Îl va ajuta și faptul că e Dragoș Grigore acolo...nea ando, in liga a 2-a din Qatar????

liga 2 din quatar nu e cu nmk mai prejos decat echipa aia care va facut zile fripte, tot din liga 2 dar din elvetia pe nume fc zurich !!!

zecs93
zecs93  •  15 Ianuarie 2017, 18:16

aaa deci doar un transfer vrei sa faci andone-danone, *** slug00i !!! Ne-au plecat toti jucatori si raman resapati care cand dau cu picioru in minge fac fractura de rotula, vai de voi, macar de l-ati aduce pe Bunoza sau pe Sikov ca fundas central dar astea sunt deja luxuri, o sa vina lesinatu ala care nu a mai jucat din liceu pe nume dielna !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează