FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENTUL RAPIDULUI

Prima reacţie a lui Ioan Andone după anunțul LPF: "Nu m-a şocat decizia despre Rapid, am pregătit jocul teoretic"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 19:42

Ioan Andone a comentat pe marginea situaţiei Rapidului şi afirmă că Dinamo este pregătită pentru meciul cu ACS Poli Timişoara, din etapa a doua a Ligii 1.

"Noi ne-am dorit să jucăm, dar nu știam echipa. Am pregătit jocul teoretic și cu Rapid, și cu Timișoara. E destul de dificil ca antrenor. Avem două zile să ne punem la punct cu datele despre Timișoara. E bine că jucăm, e bine că avem un ciclu săptămânal.

Timișoara a jucat patru, cinci meciuri amicale. Au un antrenor bun, au rămas din vechea gardă câțiva jucători, Cânu, Bărbuț, Elek. Sunt jucători care pot pune probleme. Trebuie să jucăm mai bine decât am făcut-o la Giurgiu. Trebuie să dăm goluri și să ne satisfacem prin atac suporterii.

Din păcate, era un derby frumos cu Rapid, dar nu se mai dispută. Ar fi fost frumos să jucăm cu Rapidul. Nu m-a șocat decizia despre Rapid. Erau șanse minime să rămână în Liga I", a spus tehnicianul dinamovist la Dolce Sport.

LPF a decis astăzi că Rapid nu va participa în sezonul viitor al Ligii 1, iar locul giuleştenilor va fi luat de ACS Poli Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
redshow
redshow  •  28 Iulie 2016, 22:56
Postat de jack_the_stripper pe 28 Iulie 2016, 22:24

Teoria ca teoria, dar practica il omoara pe Falcos...

Falcosul are 70 la suta sanse sa castige campionatul. Pacat ca urmeaza Cupele Europene dupa aia :((( nu-l prea pasioneaza :(((

redshow
redshow  •  28 Iulie 2016, 22:54

Mai bine Recasul !!! Are stadionul si suporterii defunctei Poli !!!...sunt de 10000000000000 de ori peste Grant din orice punct de vedere.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  28 Iulie 2016, 22:24

Teoria ca teoria, dar practica il omoara pe Falcos...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează