FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Prima reacţie a lui Laurenţiu Reghecampf după condamnarea lui Mihai Stoica: "Cu lacrimi in ochi, i-am promis ceva fratelui meu mai mare"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 martie 2014 21:02

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a oferit prima reacţie după ce managerul echipei, Mihai Stoica, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

"Astăzi, cu lacrimi in ochi, i-am promis ceva fratelui meu mai mare MM. Acelaşi lucru am să-l spun acum tuturor celor care iubesc si suferă alături de noi.

In vara cind fratele nostru Gigi Becali a fost arestat am vrut cu toţii sa reuşim si sa-i facem numai bucurii prin jocul si victoriile noastre, am reuşit!

Acum, insa, in afara de ambiţie a apărut si ura, iar eu va promit ca împreuna vom reuşi. Am nevoie de voi, de fanii echipei Steaua - Vreau sa câştigam Campionatul si Cupa dar mai vreau la fiecare meci pe care-l jucam sa fim o echipa.

Vreau sa fim o familie asa cum nu a mai existat vreodată la Steaua! Am nevoie de voi. Reghecampf nu pleacă.

Este dureros, pentru mine este o lovitura foarte grea", a scris Laurenţiu Reghecampf pe o reţea de socializare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (457)
ravenpaladin
ravenpaladin  •  05 Martie 2014, 19:10

Stim ce ai promis....CA O SA-L URMEZI CURAND.MULTA BAFTA !!!!

capitza1967
capitza1967  •  05 Martie 2014, 17:58

HAI STEAUA !!!

flocirica
flocirica  •  05 Martie 2014, 17:39

reghe lasa-ti lacrimile in ochi pentru fratele tau...mm stoica NU VA FI VREODATA STELIST...iar tu daca esti si putin neamt ar trebui MACAR sa fi neutru in trairile tale stoicesti FATA DE NOI SUPORTERII STELEI...NE-A JIGNIT NE-A UMILIT PRIN DECLARATIILE SALE NEBUNESTI SI IMPRETINENTE...NE-A LOVIT...SA-TI AMINTESC DE DECLARATIILE LUI PE VREMEA CAND INJURA PE LA URZICENI DE LANGA DAN PETRESCU? vedeti-va de treaba...suntem langa voi...nu e nici un soc ca un golan si-a primit pedeapsa...cine crede in tara asta sau in peluza noastra ca mm stoica a fost inchis fara vina? concentreaza-te pe marea responsabilitate pe care o ai acum:IA CAMPIONATUL!!!

Vezi toate comentariile (457)
Comentează