FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primă specială la Dinamo » 10.000 de euro dacă nu se ia gol!

Articol de - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Pentru a-şi stimula echipa, Ioan Andone vrea să dea prime din propriul buzunar după meciurile în care poarta "cîinilor" nu e perforată.

Andone umblă la propria puşculiţă, doar-doar va reuşi să vadă un meci în care Dinamo nu ia gol. "Cîinii" n-au scăpat fără gol primit în ultimele 9 partide, iar apărarea roş-albilor e cea mai slabă din campionat. Povestea s-a repetat sîmbătă, la amicalul din Turcia, 2-2 cu Gaziantep.

Pentru încredere
"Fălcosul" a intensificat antrenamentele specifice pentru defensivă, dar s-a gîndit şi la o variantă aparte pentru stimularea propriilor jucători. Va plăti din buzunarul lui 10.000 de euro la fiecare partidă la finalul căreia poarta lui Dinamo va fi intactă. "A-ncercat toate variantele, o face şi pe asta doar să le dea încredere băieţilor. Prima oportunitate se iveşte duminică seară, atunci cînd jucăm la Braşov", au povestit oficialii roş-albilor.

Jucătorii i s-au plîns lui Andone că sînt blocaţi psihic: "Dacă luăm un gol, ne dispare încrederea în noi şi de-aia greşim mai departe".

2,3 goluri pe meci au primit în medie "cîinii" în acest debut de sezon în campionat

1 meci din 10 oficiale, în toate competiţiile, a avut Dinamo fără să primească nici un gol: 2-0 la Chişinău, cu Olimpia Bălţi, prima partidă a sezonului

"Cred că o să mă îmbolnăvesc din cauza apărării! Nu ştiu ce să mai fac pentru a termina un meci fără gol primit!"
Ioan Andone, acum 10 zile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dinamo_ct
dinamo_ct  •  07 Septembrie 2010, 18:07

Penibil!

ciine01
ciine01  •  06 Septembrie 2010, 20:47

Cred ca ar trebui ca Andone sa reprofileze din atacantii care nu prind post de titular in atac, sa-i incerce pe posturile de fundasi deficitare din aparare,pentru ca de regula ATACANTII SUNT MAI TEHNICI, MAI RAPIZI SI MAI MOBILI decit fundasii de meserie.Sa incerce, vezi cazul lui Torje ,nu are nimic de pierdut, nici Ando ca antrenor, nici atacantii care nu au loc in linia de atac.

laleauaneagra
laleauaneagra  •  06 Septembrie 2010, 17:34

Andone trebuie sa-i convingi sa-ti aduca jucatori ca e pacat de munca ta. HAI CATEI

Vezi toate comentariile (5)
Comentează