FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BOTOȘANI, DUMINICĂ, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK, TVR 1

Primăria a închis Arena Națională și Steaua e nevoită să mute meciul cu Botoșani în Ardeal!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2015 22:39

Steaua e nevoită să își schimbe programul aproape zilnic din cauza problemelor cu terenurile de antrenament, iar acum nu mai poate juca în București pe teren propriu.

Gazeta a anticipat situația în urmă cu 3 zile! Citește aici: Stadionul Național n-a avut autorizație 5 ani! Pompierii: "Va închidem în 30 de zile!"

Neregulile provocate de acoperișul de la Național Arena și conflictul deschis cu cei de la MApN o aruncă pe Steaua în afara Capitalei. Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, campioana României a trebuit să mute locul de disputare.

Primăria: ”Nimeni nu mai joacă pe Național Arena!”

Astfel, conform DigiSport, partida cu FC Botoșani va avea loc la Cluj! ”Roș-albaștrii” au fost anunțați de Primărie că nu mai pot evolua pe Național Arena și s-au reorientat spre arena celor de la CFR Cluj, unde au mai evoluat și în trecut, în 2011, cînd Steaua a întîlnit-o pe Schalke, scor 0-0, în grupele Europa League.

”Îi ajutăm pe steliști”

Informația a fost confirmată de președintele celor de la CFR, Iuliu Mureșan, într-o intervenție telefonică la DigiSport: ”Acum 3 ore am fost sunat de domnul Argăseală și m-a întrebat dacă avem certificat ISU. Îl avem, e la zi. Național Arena și Cluj Arena nu au acest act.

M-a rugat Valeriu Argăseală să îi primim și am fost de acord. Trebuia să fim noi de acord, dar și Botoșaniul. Am fost fair-play și am ales să ajutăm Steaua”.

”E jalnic dacă un club din Capitală a ajuns să joace acasă la Cluj. Mi se pare jenant ca o echipă de tradiție, nu vreau să îi pronunț numele, a ajuns să fie izgonită din București”
Marius Șumudică, antrenor Astra

Iată actul primit de Steaua de la ISU:

Comunicatul LPF despre mutarea partidei dintre Steaua şi FC Botoşani la Cluj:

  • AVÎND ÎN VEDERE programarea inițială a jocul dintre FC Steaua București și FC Botoșani din etapa a XVII-a a sezonului regular al ediției 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Națională din București

  • AVÎND ÎN VEDERE adresa emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu

  • AVÎND ÎN VEDERE adresa emisă de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București către FC Steaua București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că nu își asumă răspunderea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul partidelor desfășurate pe Stadionul Național Arena până la remedierea situației

  • AVÎND ÎN VEDERE solicitarea transmisă de FC Steaua București către LPF privind disputarea jocului cu FC Botoșani pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, precum și acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion

  • AVÎND ÎN VEDERE dispozițiile art. 12 alin. (1) din ROAF - ”Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forță majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”

  • LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, reprezentată legal de Justin Ștefan în calitate de Secretar General, în baza dispozițiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului și a localității de disputare a jocului dintre FC Steaua București și FC Botoșani, în sensul desfășurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua și ora de începere a jocului rămânând neschimbate.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (117)
1226306600716606
Functionarul Functionar  •  07 Noiembrie 2015, 11:29

De ce nu se duc la Severin ?!? Pare un pic mai aproape de Bucuresti si, in plus au si un gazon bun ... ?!?

goering
goering  •  07 Noiembrie 2015, 11:18
Postat de us27mereusuperiori pe 07 Noiembrie 2015, 10:39

De ce nu inchide si primaria din Sibiu, functioneaza fara aviz ISU!

Tipic unui om slab si fara caracter....comenturi care n-au nicio legatura cu articolul...ce sa mai zici si tu.Bine ca ati ajuns sa va jucati meciurile de `acasa` pe terenul unei insolvente...voi astia cu banii la zi.

goering
goering  •  07 Noiembrie 2015, 10:55
Postat de travka pe 07 Noiembrie 2015, 09:33

macar va fi plin stadionul garantat, noi avem mai multi suporteri in ardeal ca cfr u cluj si brasov la un loc + asa mikuresh

Ati avut mah,ati avut..timpul trecut.De cand provincia conteaza tot mai mult fanii s-au reorientat spre echipele locale,in plus de asta la ce probleme are fscb-ul cu armata,emblema.etc...nu mai aveti suporteri aproape deloc.La meciul CFR-ul cu fscb toata tribuna 1 si 2 scandau pentru clujeni(singurelele cu spectatori)

Vezi toate comentariile (117)
Comentează