FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAŞ - DINAMO, JOI, 21:30, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primele declaraţii ale lui Bonetti: "Dinamo îşi va reveni, e cea mai bună echipă din Liga 1!"

Dario Bonetti a fost prezentat în mod oficial la Dinamo. Foto: Alex Nicodim +11   FOTO
Dario Bonetti a fost prezentat în mod oficial la Dinamo. Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 10 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 aprilie 2012 13:54

Dario Bonetti, noul tehnician al clubului din Ştefan cel Mare, a făcut primele declaraţii după ce a fost numit în funcţia de antrenor al cîinilor.

"Sînt foarte fericit de venirea lui Dinamo, chiar dacă schimbarea unui antrenor nu reprezintă un lucru uşor. Sînt sigur că Liviu Ciobotariu a făcut o treabă bună, deoarece am găsit o echipă care are şanse la titlu şi să cîştige Cupa României. Clubul Dinamo face parte din inima mea, aş putea să lucrez şi gratis pentru o scurtă vreme",  a declarat Bonetti la prima conferinţă de presă

Citeşte şi: S-au sucit DIN NOU! » Bonetti s-a înţeles cu Dinamo! Ciobi şi-a dat demisia!

"Ştiu că la Dinamo sînt jucători competitivi. De asemenea, există şi alte formaţii puternice cu care ne luptăm pentru a ne îndeplini obiectivele", a adăugat tehnicianul italian.

"Sînt convins că jucătorii vor da tot şi că rezultatele vor începe să se vadă. Acest lucru va rezulta din munca  pe care o vom începe. Trebuie să avem obiective comune, să conteze echipa şi nu jocul individual. Am fost chemat să dau un suflu nou acestei formaţii care nu trece printr-o perioadă bună, dar sînt sigur că ne vom reveni. Jucătorii ştiu care sînt dorinţele mele, care sînt regulile vestiarului", a explicat Bonetti.

"Dinamo este cea mai valoroasă echipă, CFR, Steaua, Rapid şi Vaslui sînt principalele contracandidate, nu degeaba se află pe primele locuri. E un lucru pozitiv că echipele mici le pun probleme ganzilor, asta înseamnă că există calitate. Sper că suporterii să se întoarcă în tribune şi să devină cel de-al 12-lea jucători. Fără ei fotbalul nu ar fi la fel", a mărturisit Bonetti.

"Vreau să îi mulţumesc lui Liviu Ciobotariu pentru munca pe care a depus-o în această perioadă. Şi el şi-a dorit această schimbare. A fost o schimbare necesară şi obiectivă. Nu am luat această decizie pentru că acest sezon e compromis, ci pentru că ne dorim un final de sezon fericit"
Nicolae Badea, acţionar Dinamo

"Sîntem mulţumiţi de ceea ce a făcut Liviu Ciobotariu, deşi nimeni nu ne dădea nici o şansă la începutul campionatului. Facem o schimbare pentru că este nevoie de un suflu nou la echipă"
Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo

"Liviu Ciobotariu era convins că este nevoie de o schimbare, o schimbare care să potenţeze încrederea şi jocul pozitiv al echipei. Era important să aducem un tehnician care să cunoască jucătorii, să ştie despre ce e vorba la echipă"
Nicolae Badea, acţionar Dinamo

"Durata contracului este de doi ani şi trei luni. Am discutat cu Dario despre obiectivele pe care le avem şi sînt convins că sînt obiective realiste"
Nicolae Badea, acţionar Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
1745flo
1745flo  •  10 Aprilie 2012, 23:57

Forza DARIO B!

duta_dd
duta_dd  •  10 Aprilie 2012, 20:03
Postat de terminatorul2 pe 10 Aprilie 2012, 14:30

Pariu ca NU cistigati la Chiajna ?

ce-ai ma esti prrost?! crezi ca blatistul ala de reghe(mein-kampf) si curvulitza lui pot blatui absolut tot...

vmdaniel
vmdaniel  •  10 Aprilie 2012, 19:43

daca a venit Bonetti ,pleaca Danciulescu!Sa vedem daca ii ,,vopseste'' pe Alexe si Patini!ce credeti?

Vezi toate comentariile (50)
Comentează