FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele declaraţii ale lui Stoican ca antrenor al lui Dinamo: "Mă pregătesc de momentul ăsta dinainte să mă las de fotbal"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 22 septembrie 2013 16:07

Flavius Stoican, 36 de ani, este noul antrenor principal al lui Dinamo, după ce conducerea "cîinilor" a decis să renunţe la serviciile lui Gigi Mulţescu. 

"Sînt bucuros că am reuşit să fac acest pas. Mă pregătesc de acest lucru de cînd m-am lăsat de fotbal, dinainte să mă las chiar! Sper să le demonstrez oamenilor care au avut încredere în mine că nu s-au înşelat. Lucrul cel mai important pentru mine e ca aceşti jucători, în care eu cred, să joace un fotbal plăcut.

Sper ca rezultatele din ultima vreme să fie de domeniul trecutului, iar lumea să plece fericită de la stadion. Eu sînt mulţumit de lotul echipei, dar jucătorii trebuie să aibă încredere. Multe cluburi şi-ar dori să aibă lotul lui Dinamo. Dacă nu credeam că pot ajuta Dinamo să iasă din această situaţie grea, atunci nu veneam. Sper să nu-i dezamăgesc pe domnii Anghelache şi Negoiţă, dar nici pe suporteri", a spus Flavius Stoican după întînirea cu şefii echipei.

Citeşte şi: Flavius Stoican este noul antrenor al lui Dinamo! Motivaţia şefilor: "Era nevoie de un şoc la echipă!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (58)
gymd
gymd  •  23 Septembrie 2013, 14:57

Pana la urma stiti ca e o vorba in fotbal: nu rezultatele demit un antrenor, ci jucatorii fratilor

gymd
gymd  •  23 Septembrie 2013, 14:56

Pe Multescu la demis Gura mare pe care o avea, in plus nu ati vazut ce au zis ''maretii'' jucatori ai lu peste prajit, ca Multescu nu vb la noi ,ne certa, atmosfera la echipa era foarte foarte proasta, iar vestiarul numai era cu el, iar cand un antrenor nu are jucatorii de partea lui cam 0 sanse de performanta

jebbadiah1
jebbadiah1  •  23 Septembrie 2013, 09:10

^^Multe cluburi şi-ar dori să aibă lotul lui Dinamo.^^ < halal declaratie

Vezi toate comentariile (58)
Comentează
Close