FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LOOK TV , LIVETEXT PE GSP.RO

Primele măsuri dure luate de Flavius Stoican la Dinamo » Şi-a dat afară "copiii"!

Articol de , - Publicat sambata, 21 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 22:56

Lazăr, Bărboianu şi Matei nu vor juca diseară, fiind lăsaţi în afara lotului din cauza evoluţiilor din ultimele partide şi a presiunilor făcute de fani.

Flavius Stoican nu mai e dispus să le facă jucătorilor concesii după umilinţa suferită acasă, cu Chiajna, 0-3. Noul tehnician a tăiat în carne vie, primii sacrificaţi fiind unii dintre cei consideraţi "copiii" săi.

GSP.ro a anunţat ieri, în exclusivitate, că tehnicianul dinamovist nu a inclus în lotul de 18 pentru meciul de la Braşov trei oameni foarte importanţi: Valentin Lazăr, 25 de ani, Cosmin Matei, 23 de ani, şi Ştefan Bărboianu, 27 de ani.

Acestea sînt primele măsuri dure luate de Flavius de cînd este antrenor la Dinamo, în două mandate. În prima aventură a lui Stoican în Ştefan cel Mare, Lazăr a fost căpitanul echipei, iar Bărboianu vicecăpitan!

În eşecul cu Concordia, Bărboianu şi Matei au evoluat extrem de slab, fiind notaţi de Gazetă cu nota 3! Singurul care a avut o evoluţie decentă a fost Lazăr, dar şi el are o atitudine tot mai dezinteresată atît la antrenamente cît şi în timpul partidelor.

Pe lîngă prestaţiile anemice, suporterii le impută celor trei şi faptul că au orchestrat îndepărtarea lui Mihai Teja! De altfel, la partidele cu Ceahlăul şi cu Chiajna, ei au fost mereu apostrofaţi de ultraşi.

Bărboianu, Matei şi Lazăr au intrat în cantonamentul de la Săftica, s-au pregătit normal, au luat ieri prînzul cu echipa, dar după masă au fost anunţaţi să-şi facă bagajele şi au plecat acasă. Au afişat o mină extrem de dezamăgită, însă n-au dorit să comenteze hotărîrea.

Pleacă la vară?
Conducerea este hotărîtă să renunţe din vară la jumătate din actuala echipă. Valentin Lazăr, Cosmin Matei şi Ştefan Bărboianu sînt şi ei incluşi în grupul jucătorilor consideraţi blazaţi de şefii echipei din Ştefan cel Mare. Problema e că nici unul nu are o ofertă clară de transfer.

2,30 e cota oferită de Public Bet pentru ca diseară să marcheze ambele echipe, iar în total să se înscrie minimum 3 goluri

"Eu nu vreau să văd doar fotbalişti, vreau să văd bărbaţi adevăraţi! Vreau să-i văd că aleargă pînă crapă!" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

"Este decizia mea. Nu aş vrea să se facă speculaţii pe tema asta. Eu şi echipa sîntem concentraţi acum doar pe meciul de la Braşov" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

655812-brasov-dinamo.jpg

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
diamondline
diamondline  •  21 Martie 2015, 18:55
Postat de loritzu pe 21 Martie 2015, 10:09

N-am inteles ce e cu echipa asta pusa de gsp ?! Este iar cea "probabila" gandita de marii ziaristi sportivi!?. Adica te duci sa iei 3 puncte, sa speli rusinea cu Chiajna si joci cu Boubacar in loc de Elhamed si cu Alexe (petarda petardelor) in loc de Niculae ? Acum, la cat de prost e oltenasul, nici nu ar fi exclus sa fie asa, dar e o idiotenie fara margini. Iar asta cu lasatul acasa a celor 3 "sageti" e doar strategie de PR, nimic altceva, daca vin niste puncte in urm. meciuri (si probabil vor mai aparea si galebene) vor reveni in primul 11 ca prin farmec.Dar pana atunci sa-i vdm la Bv.! Intr-un fel masochist,daca asta i-ar grabi plecarea nulitatii nu as fi f.suparat

1. Corect: ELHAMED trebuie musai in locul lui Boubacar si RODRIGUEZ trebuie incercat in locul lui Filip; de asemenea ROTARIU in locul lui Alexe si gasit loc lui GAVRILA(s-ar mai creste viteza pe benzi). 2. LAZAR nu trebuie dat ! Este un "cap razvratit" -cu enorm talent - care nu-si mai gaseste locul in echipa din 2 motive: 1. ca si in cazul lui Gavrila si Bilinski NU ARE CINE SA-L MAI SERVEASCA(IN TUR -BUN/RAU AI AVUT UN COORDONATOR : ELTON - PE CARE CONDUCEREA L-A DAT - NEADUCAND PE NIMENI IN LOC ! ASA -PESTE NOATPE- TE-AI TREZIT CU 4 POSTURI IN AER: ARIPILE, VARFUL SI COORDONATORUL(NU VEDETI CA NICI UNUL NU MAI MERGE?) 2. NU ARE-INCA- UN ANTRENOR !

kmkaze
kmkaze  •  21 Martie 2015, 16:39

Conducerea este hotărîtă să renunţe din vară la jumătate din actuala echipă. Valentin Lazăr, Cosmin Matei şi Ştefan Bărboianu sînt şi ei incluşi în grupul jucătorilor consideraţi blazaţi de şefii echipei din Ştefan cel Mare. Doamne ajuta sa plece toti mercenarii astea parliti.

bodyoflies
bodyoflies  •  21 Martie 2015, 13:20

Si cum Lazăr este un ratat fara caracter, a si macanit la presă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează