FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Primele nemulțumiri după ce Gigi Becali a rezolvat transferul lui Moruțan: "Suma plătită e cam mare"

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 19:46

FCSB a rezolvat în proporție de 90% transferul mijlocașului Olimpiu Moruțan, fotbalist de 18 ani care în sezonul trecut a evoluat la FC Botoșani, fără a marca vreun gol.

Președintele de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, consideră suma plătită de Gigi Becali pentru acest jucător una mare, mai ales că nu este un fotbalist care să devină titular incontestabil în sezonul viitor. 

"L-am urmărit pe Moruțan, dar mi se pare foarte mare suma de transfer, adică 700.000 plus 20% dintr-un viitor transfer. Este un fotbalist talentat, are momente bune, dar mi se pare mult.

Te gândești că la suma asta trebuie să iei un jucător pe care mâine îl bagi în prima echipă", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport. 

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (5)
valentinn10
valentinn10  •  11 Iulie 2017, 14:34

Stati cuminti ca stie barosanul ce face, unul e GIGI BECALI, PATRONUL PATRONILOR, sa ne traiesti GIGELE...

zizu
zizu  •  10 Iulie 2017, 20:49

normal ca e cam mare....infractorul trebuie sa plateasca si niste alte servicii ,punctele lasate de echipele de la care ia jucatori! astfel totul e legal! ia si punctele si jucatorul si e si basma curata la anaf

166519390404871
Cristian Gherasim  •  10 Iulie 2017, 20:41

Steaua a facut un transfer bun cu aducerea lui Morutan,un fotbalist tanar de perspectiva.Duckadam a fost o legenda ca portar ,dar la Steaua multa lume se intreaba ce rol are.Pe bani mult mai multi a venit si Tanase (mai mult decat dublu) si Iancu .Nici unul titular de drept.Ivan de la Craiova daca venea contra sumei de peste 2 mil.de euro nu era titular de drept.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează