FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primele ”tunuri” » Dinamo pregăteşte pentru 2014 o campanie de transferuri surpriză

Rîmniceanu e împrumutat de Dinamo la Chiajna
Rîmniceanu e împrumutat de Dinamo la Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 16 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 noiembrie 2013 17:07

Dinamo va începe campania de transferuri în 2014 prin a le da lucrare de control jucătorilor clubului împrumutaţi la alte echipe, iar cine trece de trial rămîne sub comanda lui Stoican


"Cîinii" şi-au structurat ideile pentru cîteva din transferurile de la începutul anului viitor, iar primii sosiţi vor fi fotbaliştii grupării împrumutaţi la alte cluburi din primele două ligi. Flavius Stoican va organiza un trial şi-i va testa pe jucători, iar cine va trece probele va continua pregătirea de iarnă cu Dinamo.

Preşedintele Constantin Anghelache a anunţat, prin intermediul Gazetei: "La începutul anului viitor, toţi fotbaliştii împrumutaţi de noi vor reveni la Dinamo pentru testări şi retestări. În funcţie de cum se vor exprima în aceste meciuri-şcoală vom vedea dacă rămîn, dacă vor fi împrumutaţi în continuare sau vor fi oferiţi ca să fie transferaţi".

Jucătorii ce vor reveni după împrumuturi
Fotbalist Post Echipa actuală Meciuri/goluri Minute
Victor Rîmniceanu (23 de ani) portar Concordia 11/0 990
Marius Ioniţă (22 de ani) fundaş central Concordia - -
Antonio Asanovici (22 de ani) fundaş central Corona 8/0 669
Sorin Strătilă (27 de ani) mijlocaş dreapta Concordia 7/0 137
Andrei Vaştag (19 ani) mijlocaş central Metalul Reşiţa 7/0 443
Raphael Stănescu (20 de ani) mijlocaş ofensiv Corona 5/1 270
Denis Lemac (19 ani) atacant Olimpia Satu Mare 8/2 631
Mihai Bitez (20 de ani) atacant Unirea Tărlungeni 1/0 9

INBOX
- Mijlocaşul Mîrza Hasanovici, 23 de ani, n-a jucat nici un minut pentru Dinamo în meciurile oficiale ale sezonului şi va fi cedat în iarnă. "N-are cum să joace, va merge la o altă echipă. Nici să-l stricăm, nici să strice el formaţia", a motivat decizia Anghelache.
- Dinamo II a învins ieri cu 2-0 pe Concordia II, goluri Dobrosavlevici şi A. Stan. De la prima echipă au evoluat Lazăr şi Şerban, ambii avînd o evoluţie bună, dar şi atacanţii Pape Ndaw, foarte slab şi schimbat la pauză, şi Zougoula, două mari ocazii ratate.
- Dănciulescu a fost îmbiat de Viorel Moldovan să vină la Rapid. "Nu mi-ar displăcea să-l am ca elev", a spus antrenorul giuleştenilor, dar Danciu-gol a parat la DolceSport: "Ultimul meci va fi în tricoul lui Dinamo, apoi mă retrag".
- Azi, la ora 12:00, e amical la Cernica, adversar fiind echipa locală, din liga a treia.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (40)
bitu1974
bitu1974  •  18 Noiembrie 2013, 11:38

Va rog fara Stratila, o sa ajung sa urasc fotbalul daca-l vad pe teren. Ca fapt divers el nu prindea echipa nici la Chiajna.

mateutz11
mateutz11  •  17 Noiembrie 2013, 04:46

bai cetatenilor...ce treaba are unde e dinamo unde e steaua...da steaua e sus dupa multi ani in care dinamo a stralucit...mereu va exista 'batalia' asta..steaua dinamo...e un meci frumos...se aduna emotii stres asteptari spectacol..e ceva peste mediul romaniei ca si spirit...acum avem derby brasovean...si o sa urmeze derby-uri intre comunele bucurestiului...suntem jos de tot...nu te poti mandri ca esti campioana unui campionat iar in europa ai 1 punct si 10 15 goluri luate...nu e normal...si apoi ne bat grecii cu 7 fundasi si un portar..oricum la ce nationala avem..ne bateaau si cu 10 fundasi si un portar...unde a ajuns fotbalul nostru..aia sa ne doara...si ne va mai durea multa vreme! pacat

fcgeo
fcgeo  •  16 Noiembrie 2013, 23:22

Voi cei cu stele,DECE NU VA VEDETI DE STANA VOASTRA ? Chiar daca ar retrograda Dinamo,CARE-I PROBLEMA VOASTRA ?

Vezi toate comentariile (40)
Comentează