FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Primul jucător dat afară de la Steaua! » Reghecampf: "Pentru mine nu mai contează" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 19:00

Laurenţiu Reghecampf a anunţat în această seară că un fotbalist care a evoluat foarte bine în perioada de pregătire nu va mai continua la Steaua în acest campionat.

Este vorba de Mihai Costea, golgeterul echipei în stagiile de pregătire din Austria şi Anglia. Tehnicianul campioanei a explicat de ce a luat această decizie: "A fost în lotul lărgit pentru partida de aseară, dar am decis să nu facă parte din lotul de 18. A fost foarte supărat şi nu a coborît la masă alături de băieţi. Noi stăm în cantonament imediat după meciuri şi el nu a vrut să coboare. L-am chemat jos, am înţeles că este supărat, dar asta nu înseamnă să nu-ţi respecţi colegii.

De acum, Mihai Costea nu mai contează la Steaua, e trimis la echipa a doua care nu există. Nu va mai juca la Steaua. Aceste gesturi nu sînt normale. Poate pleca oriunde vrea, poate vorbi cu managerul, cu preşedintele. Soarta lui Costea nu mă mai interesează", a spus Reghe la Fanatik Show, pe Digisport.

Reghecampf a fost cel care a insistat pînă acum ca Mihai Costea să continue la Steaua, chiar dacă Gigi Becali a dorit să scape de el.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (196)
supersolo
supersolo  •  18 Iulie 2013, 16:35

Si asa tipu era cam varza...cu capul in nori...indragostit lulea de o tipa de 2 lei...deh , fitze de fotbalist ...acum o sa aiba alte fitze...mai mici...dar tot le va avea....

paul1978
paul1978  •  18 Iulie 2013, 14:02
Postat de vladutz13 pe 17 Iulie 2013, 23:36

Si acum pleaca gratis unde vrea.... nu vad exact care e manevra.

invidia asta ne omoara ;)

cordeanu87
cordeanu87  •  18 Iulie 2013, 04:24

În 2011 a revenit la FC Snagov[4], dar nu a putut refuza nici a doua oară oferta Universității Craiova, echipă pe care a preluat-o din nou cu obiectivul clar de evitare a retrogradării. După doar o lună, la 1 mai, a fost suspendat din funcția de antrenor al Universității după un conflict avut cu un grup de jucători alcătuit din frații Florin și Mihai Costea alături de Mihai Dina. Reghecampf i-a exclus pe cei trei din lot, dar patronul clubului, Adrian Mititelu a luat apărarea jucătorilor și a îndepărtat antrenorul de la echipă[5] În sezonul 2012-2013 câștigă Liga I din postura de antrenor al echipei Steaua București.[6] (SURSA WIKIPEDIA)..nu e la primul conflict frati Costea!

Vezi toate comentariile (196)
Comentează