FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID, AZI, ORA 18:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primul jucător la care renunţă Lucescu Jr.: "Cassio nu e pe stilul nostru!"

Cassio a fost surclasat în actuala stagiune de veteranul Pancu
Cassio a fost surclasat în actuala stagiune de veteranul Pancu

Articol de , - Publicat sambata, 10 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 decembrie 2011 22:03

Lucescu jr. a pronunţat numele primului jucător care va pleca de la Rapid în pauza de iarnă.

Atacant central fără nici un gol dat în actualul sezon al Ligii 1, Cassio Vargas şi-a semnat sentinţa. Răzvan Lucescu a confirmat oficial despărţirea de brazilian după meciul cu Sportul, jucătorul de 28 de ani urmînd a fi vîndut în pauza de iarnă.

"Cassio este un vîrf care nu se potriveşte stilului nostru de joc", a explicat antrenorul. Drept consecinţă, el nici măcar nu a mai fost oprit în lot la ultimele două partide, cu Sportul şi cu Pandurii. Al doilea om care nu va mai fi în lotul alb-vişiniu pentru retur este tot atacant de meserie. Sabrin Sburlea va fi cel mai probabil împrumutat, interesul cel mai mare pentru el fiind de la fostul său club, FC Braşov.

"Aduc unul pliat pe spiritul Giuleştiului"
În locul celor doi, Copos îi promite lui Răzvan că îi va aduce un vîrf cu spirit de rapidist. "O să aduc unul care să aibă spiritul Grantului, ca să se potrivească acestei echipe", a spus patronul giuleştean în EVZ. Primii doi vizaţi rămîn Costin Curelea (27 de ani), de la Sportul, şi Dorin Goga (27 de ani), de la Poli Timişoara, după ce se pare că ex-stelistul Marius Bilaşco a ieşit din cărţi. Nu e exclus însă ca alb-vişiniii să se lanseze şi spre alte piste în următoarea perioadă.

8 goluri în Liga 1 a reuşit Cassio în 29 de meciuri. Cum are 16 luni de cînd e la Rapid şi un salariu de 200.000 de euro anual, rezultă că fiecare reuşită a sud-americanului în campionat a fost plătită cu 34.000 de euro

450.000 de euro a costat fotbalistul în vara lui 2010, cînd a fost adus de la Leiria

15 meciuri a bifat Cassio în acest sezon, înscriind o singură dată, în Cupa României

Preşedinte fotoreporter :)

Constantin Zotta se implică activ în noua strategie a Rapidului de a se promova intens pe Facebook, în special prin imagini inedite din viaţa de zi cu zi a echipei. Preşedintele executiv a făcut pe fotoreporterul clubului la gala Fanatik de joi seară, unde Pancu şi Marcos Antonio au luat premii. Pentru a-i informa în timp real pe suporteri, Zotta i-a pozat cu telefonul său mobil pe jucători cu premiile în braţe şi a postat apoi fotografiile pe reţeaua de socializare.

Inbox:
»» O dată cu meciul cu Sportul din etapa trecută a fost stinsă datoria de 120.000 de euro pe care Rapid o mai avea către Clubul Sportiv. Conducerea CS Rapid îi aşteaptă acum pe giuleşteni la negocieri pentru parafarea unui nou contract de închiriere a arenei din Grant.
»» Pancu avertizează: "Oţelul este mult mai experimentată decît anul trecut, jucătorii au crescut mult şi vom avea un meci foarte greu".
»» Copos nu dă vina pe Lucescu jr. pentru eşecul din Europa League: "De vină a fost ghinionul şi greşelile mari care s-au făcut în vară. Răzvan are dreptate, a fost cea mai bună toamnă a noastră din ultimii cinci ani".
»» Dorinel Munteanu: "Nu mă interesează cum va aborda Răzvan Lucescu meciul, ci cum vom juca noi. O lupta Rapidul pentru primele locuri, dar nici noi nu ne dăm bătuţi!". Jocul cu Rapid e considerat de risc maxim de Jandarmerie, securitatea urmînd a fi asigurată de un număr mai mare de forţe de ordine ca de obicei.
»» Gălăţenii l-au recuperat pe Sălăgeanu, dar nu vor putea conta duminică pe Silviu Ilie, Sergiu Costin, Sîrghi şi Benga.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mateiserban
mateiserban  •  12 Decembrie 2011, 15:32

acum nu vreau sa supar pe nimeni, fiecare cu parearea lui, dar cassio asta (pe care vad ca-l tot critica niste oameni care nu stiu la ce se pricep dar numai la fotbal nu) e mult de tot mai talentat si mai fotbalist decat curelea. bai deci sincer, curelea?????? wtf is curelea? da, bun, e ala de la sportul pe care cere siman un milion si jumatate. dar revin, wtf is curelea? un lungan lent si moale

celce
celce  •  12 Decembrie 2011, 10:48

Era si timpul...Chiar nu se gasesc tineri jucatori ROMANI in toata Romania aia? Aducti naibi jucatori tineri, care sa manince terenul ala de fotbal! Nu mai aduceti mercenari care n-au nici o treaba cu rapid-ul!!...si cu fotbalul... Copoase tu citesti comentariile noastre? FZR

doctorvlad
doctorvlad  •  11 Decembrie 2011, 16:13

cassio nu marca,dar era puternic,si castiga mingi in careu...dar cam atat!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează