FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Primul jucător care pleacă de la FCSB! „Adrian Stoian se va muta la CFR Cluj din vară” + Replica tăioasă a lui Dan Petrescu

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 23:59

Gabi Balint a dezvăluit după titlul câștigat de CFR Cluj că Adrian Stoian (28 de ani), mijlocașul intrat în dizgrația lui Gigi Becali, va ajunge sezonul viitor la campioana României.

„Cineva mi-a spus că Stoian se va muta la CFR Cluj din vară. Așa poate vom vedea și noi care e potențialul lui”,  a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Dan Petrescu susține că nu-l cunoaște prea bine pe Stoian: „Trebuie să fie jucător bun, dar eu nu-l cunosc. Iar mie îmi place să iau jucători care sunt pregătiți, care sunt în competiție. Că până se pregătește el, mă dă pe mine afară. Dacă ești profesionist, joci cu orice antrenor. Eu așa am fost clădit. Nu există chestia să nu te înțelegi cu antrenorul. A jucat prin Italia, dar eu nu-l știu prea bine”.

TEJA NU L-A URMĂRIT

Teja recunoaște că Stoian a fost achiziționat fără să se fi ținut cont de profilul jucătorului, de calitățile pe care le etalase de-a lungul carierei petrecute în Italia:

"Mi-am dat seama că Adrian nu a fost folosit pe postul potrivit. Mijlocaș central, cum l-am utilizat noi, nu e postul lui. El era extremă stânga, dar acolo îi avem pe Coman, pe Tănase, fotbaliști care evoluau de mai multă vreme la Steaua pe acea poziție" Mihai Teja, antrenor FCSB

FCSB L-A RECRUTAT PE STOIAN ȘI APOI A REALIZAT CĂ N-AVEA CE FACE CU EL!

Mijlocași stânga erau deja prea mulți, ar fi fost util olteanul ca închizător, numai că nu era el capabil să ocupe poziția respectivă. Revelația asta a ajuns la Teja la patru luni de la efectuarea transferului.

Dacă steliștii l-ar fi observat pe Adrian într-un meci dintre cele pe care le bifase la Crotone, formația la care jucase înainte să revină în România, și-ar fi dat seama că aveau de-a face cu un mijlocaș stânga.

Sau să fi apelat staff-ul la InStat, la Wiscout, la vreo unealtă dintre cele pe care le folosesc cluburile profesioniste și impresarii din toată lumea!

Contractul parafat cu FCSB în ianuarie era valabil până în 2022, însă nici una dintre părți nu-și mai dorește să ducă până la capăt înțelegerea inițială.

"Am încercat să-l folosim pe Stoian ca mijlocaș defensiv și am observat că nu era postul lui. Atât s-a putut, asta e situația. Îmi pare rău de Adrian, sincer! Nu s-a adaptat, ar fi avut nevoie de răbdare mai multă"
Mihai Teja, antrenor FCSB

"Stoian se va antrena cu noi până la finalul sezonului. Dacă va fi nevoie de el în vreunul dintre cele trei meciuri care au mai rămas, aș putea chiar să-l folosesc. Se antrenează bine, n-avem nicio problemă cu el"
Mihai Teja, antrenor FCSB

210 meciuria adunat Stoian în Serie A și în Serie B. La FCSB a ajuns în ianuarie de la Crotone, formație cu care retrogradase, cu un sezon în urmă, din "A" în "B"

Vezi și:

SEPSI - FCSB // VIDEO + FOTO SMS-ul fără fir: scene ireale pe margine: cum l-au anunțat Mihai Stoica și Mihai Teja pe Stoian că nu va mai intra în teren + reacția lui Becali

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
1603630919884559
Belciug Gigi  •  13 Mai 2019, 09:58

Gigi ai salutari de la Dinamo!!

para.para
para.para  •  13 Mai 2019, 09:01

"210 meciuri a adunat Stoian în Serie A și în Serie B". Cat de tinerel e asta? Ca altii de pe meleagurile dambovitene n-au atatea meciuri in toata cariera lor de 20 de ani.

para.para
para.para  •  13 Mai 2019, 08:51
Postat de cj666 pe 13 Mai 2019, 06:40

Daca pleaca jiji raman cratoiu si udrea pe drumuri....

Si eduard apostol.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează