FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA, DUMINICĂ, 18:00, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Primul transfer la Dinamo » Cătălin Munteanu revine în "Groapă"

Articol de - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Cătălin Munteanu e ca şi acontat de Dinamo pentru sezonul următor. Afacerea se va concretiza la începutul lunii iulie

Dinamoviştii au reuşit să concretizeze prima mutare pe piaţa transferurilor. Cătălin Munteanu, plecat din Ştefan cel Mare la Braşov în 2008, va fi cea dintîi noutate a "cîinilor" pentru sezonul următor.

"Cap de Zmeu" va deveni liber de contract de la 1 iulie şi urmează să semneze un acord pe două sezoane cu roş-albii. Ioan Becali este cel care face afacerea posibilă şi care va negocia un contract bun pentru jucătorul său. "Hai, Cristi, oferă-i băiatului un salariu proporţional cu valoarea lui şi cu ceea ce a făcut pentru Dinamo în trecut!", i-a transmis Giovanni preşedintelui executiv. Iniţial, lui Munteanu i s-au oferit doar 5.000 de euro pe lună, însă viitoarea ofertă va fi cel puţin dublă pentru a parafa afacerea. Fotbalistul se va întîlni cu Borcea la finalul sezonului pentru a pune la punct ultimele detalii.

Mijlocaşul de 31 de ani este agreat şi de fani, acesta fiind unul dintre preferaţii galeriei mai ales după ce a marcat împotriva Stelei (4-2), pe Ghencea, în 2007. "Cătălin Munteanu este un băiat extraordinar, un caracter puternic, care aduce linişte la mijlocul terenului, dar şi în vestiar. Este un fotbalist care ştie să întreţină o atmosferă de unitate în vestiar", a spus Ioan Becali.

33 de meciuri a jucat Cătălin Munteanu pentru FC Braşov în acest sezon, înregistrînd 3 goluri şi 6 pase decisive

"Gigi mă amuză!"
Cristi Borcea a rîs cînd a auzit că Gigi Becali se gîndea să-i ia de la Dinamo pe Florin Bratu şi Adrian Cristea. "M-au amuzat planurile lui Gigi Becali de a aduce jucători de la Dinamo. Cei de la Steaua pot să-şi procure cel mult poze cu Bratu de la golul marcat împotriva lor în 2008, cînd le-am luat titlul. Niciodată, cît timp voi fi eu aici, nu va ajunge un dinamovist în Ghencea", a spus preşedintele executiv al "cîinilor". "Nu pleacă nimeni la Steaua, nici noi nu vrem pe cineva de acolo", a zis şi Nicolae Badea.

Molinero: "Era să dau cu capul de tavan!" :)
Francisco Molinero, fost jucător la Atletico Madrid, a fost fanul numărul unu al spaniolilor în confruntarea cu Fulham, din finala Europa League. "Am văzut meciul la televizor şi era să dau cu capul de tavan cînd a marcat Forlan golul victoriei! Am vorbit cu foştii mei colegi, erau extrem de bucuroşi că au cucerit trofeul. Mi-aş dori o finală Atletico - Dinamo. Noi trebuia să ne batem la Champions League anul acesta, dar s-au întîmplat multe lucruri şi vom juca în Europa League", a zis Molinero.

"Mulţi întreabă de Alexe"
Daniel Stanciu, managerul sportiv al Timişoarei, a asistat la finala Europa League dintre Atletico Madrid şi Fulham (2-1). Fostul impresar susţine că mai mulţi agenţi au întrebat de Marius Alexe: "E un jucător de care se interesează mai multe cluburi. Reprezentanţii unor cluburi importante din Europa m-au întrebat de el. Nu vreau să dau nume pentru că se vor face speculaţii". Alexe (20 de ani) este în vizorul Fiorentinei, care ar dori să-l transfere dacă se va despărţi de Adrian Mutu.

Vor să vadă finala Ligii
Dinamoviştii vor să solicite LPF să mute pentru vineri ultima etapă a campionatului, programată sîmbăta viitoare, de la ora 17:00. Roş-albii au şi un motiv, acela că toate cluburile doresc să urmărească finala Champions League, programată pe 22 mai, de la ora 21:45. "Cîinii" se vor deplasa la Vaslui şi nu doresc să înnopteze în Moldova, astfel că le va fi imposibil să urmărească meciul dintre Inter şi Bayern.

Inbox:

- Dinamoviştii au luat masa ieri la Rin Grand Hotel, fiind invitaţi de Ionuţ Negoiţă, cel care este aproape de a deveni acţionar al clubului din Ştefan cel Mare.
- Nicolae Badea, despre retragerea lui Vasile Turcu: "Sînt discuţii serioase pentru schimbări la nivelul acţionariatului. Probabil, noi, ceilalţi care rămînem, vom prelua acţiunile domnului Turcu, există un statut pe care îl vom respecta".
- Nicolae Badea: "Cornel Ţălnar şi Cornel Dinu au contracte cu Dinamo cu criterii de performanţă, iar la finalul sezonului vom avea o discuţie şi vom vedea ce facem pe viitor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
 •  14 Mai 2010, 11:43

ba nene nici nu ati terminat bine nebunia caci incepeti alta defapt pe bani tai poti face ce vrei borcica dar te rugam sa nu uiti ca mai ai niste batrini pe acolo daca mai aduci nu ma ei si pe mine ca nu am decit 52 si am stat in poarta ba in poarta mare jegos ai ajuns nu mai scapam de tine si de becalezi in veac ai sa ajungi ca, ciobanu jegule hu hu

 •  14 Mai 2010, 11:14

Tare transfer! Dupa puciul facut de slugile lu Becali, acu mai aduceti o relicva impresariata de clanul interlop. Ceea ce ne arata ca si Dinamo e in situatia Stelei: patronata de mafioti ce nu au nicio treaba cu fotbalul. Borcica, la mai mare, adu-l si pe Radu II. Ia vezi, poate e impresariat de Fekali. PA.

 •  14 Mai 2010, 10:55

Suuuuper....mai urmeaza Vali Nastase, Mihalcea si Oprita ... baga-ne-am p U |__ A in fratii Fecali si-n slugile de conducatori de la Dinamo!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează