FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GLORIA BISTRIŢA, MÎINE, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Primul transfer perfectat al verii, prima plecare certă » Marius Niculae vine ca să plece

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 19:36

Marius Niculae se întoarce de săptămîna viitoare la Dinamo, dar ”Săgeată” nu va continua în Ştefan cel Mare, ci va pleca iar în străinătate

Atacantul Marius Niculae, 29 de ani, urmează să se întoarcă de săptămîna viitoare la Dinamo! Nu va mai continua la Kavala, locul 7, şi va reveni în proprietatea grupării roş-albe. Dar nu va rămîne prea mult la "cîini", urmînd să plece din nou în străinătate. Poate tot în Grecia, unde a avut prestaţii apreciate, printre echipele care l-au monitorizat şi s-au interesat de el fiind AEK Atena şi Aris Salonic.

Kavala nu are disponibilitatea financiară de a-l cumpăra definitiv pe "Săgeată", deşi şefii clubului îl apreciază. Cine îl vrea trebuie să achite cel puţin 250.000 de euro dinamoviştilor. "A fost o experienţă interesantă aici, mă bucur că am avut posibilitatea să joc vreme de 6 luni într-un campionat puternic, precum cel elen. Sînt şanse să continuu în această ţară. Trebuie să vin la Bucureşti să vorbesc cu domnul Nicolae Badea. Acum încă mă pregătesc cu Kavala, avem antrenamente. Cred că la Dinamo e alt proiect acum, nu ştiu dacă mă include şi pe mine", a declarat ieri fotbalistul.

"Orice decizie voi lua, o voi face pentru binele familiei mele exclusiv", a punctat fostul internaţional. El tocmai a aflat că soţia sa, Cristina, îi va dărui o fetiţă peste 4 luni, acesta urmînd să fie primul copil al cuplului.


4 goluri a marcat Niculae în această primăvară pentru Kavala în 12 meciuri

250.000 de euro era salariul fotbalistului la Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jabha
jabha  •  11 Mai 2011, 10:35
Postat de fabrytzio pe 11 Mai 2011, 09:44

EL PUNE SUFLET IN JOC

CE PUNE ????? pensionati-l la voi si gata, nu mai bociti atata ! :))))))))))

fabrytzio
fabrytzio  •  11 Mai 2011, 09:46

DECAT SA LUAM IN CONTINUARE RETROGRADATI DE LA CRAIOVA,MAI BINE TINEM JUCATORI CRESCUTI LA DINAMO SI CARE JOACA FOTBAL PROFESIONIST.. Marius-sa ramana!

fabrytzio
fabrytzio  •  11 Mai 2011, 09:44

EL PUNE SUFLET IN JOC

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close