FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Principalul nume vehiculat pentru a-i lua locul lui Dică surprinde: "Înseamnă că am făcut muncă pe care lumea o respectă"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 13:56

Edward Iordănescu a fost aseară la partida dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1. Nu o dată numele fostului tehnician al Astrei a apărut pe lista celor doriți de Gigi Becali. Întrebat despre acest lucru, Edi a avut un răspuns elegant, pentru a nu-l deranja pe Nicolae Dică. 

"Sunt discuţii care nu îşi au rostul acum. Mă bucur că numele meu este înaintat în anumite momente pentru că asta înseamnă că am făcut o muncă pe care lumea o respectă şi o apreciază.

Nici mie însă nu mi-ar plăcea să fiu în situaţia unor antrenori care să fie pe bancă şi să se speculeze anumite lucruri.

Consider că Dică e un antrenor de perspectivă, e la un pas de titlu şi ar fi o realizare excepţională. Tocmai d-asta nu cred că-şi au rostul astfel de speculaţii”, a declarat Edward Iordănescu conform TV Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Alibec? Gestul trecut cu vederea după finalul meciului FCSB - CFR: amețeli după meci!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (8)
10208275181896603
Petrisor Ianole  •  30 Aprilie 2018, 15:50
Postat de andy_2008 pe 30 Aprilie 2018, 15:18

Dica este peste acest Iordanescu si apoi poate Dica ia campionatul si nu mai zice nimeni nimic.Forta Steaua.

Si totusi hai sa fim corecti sinceri si realisti , la ce echipa are STEAUA cu un antrenor bun am fi defilat la pas campionatul, il respect pe Dica dar dupa mine nu este inca pregatit pt o asemenea incarcatura. Daca vom lua campionatul se datoreaza in primul rind lui Gigi pt ca a investit si echipei.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  30 Aprilie 2018, 15:37
Postat de Lucian Menciu pe 30 Aprilie 2018, 14:54

Doar nume low-cost , de ce nu aduce antrenor care sa dea sperante , asa aduce antrenori no-name si isi bate joc de investitiile in jucatori , mai bine plateste un antrenor care sa ajute la cresterea jucatorilor si a cotelor , baga 5-10 milioane in jucatori an de an si dupa sunt de nerecunoscut , nu mai recupereaza nici jumate din investitie , in schimb cu antrenor bun inclin sa cred ca altfel ar fi situatia , dar asta e situatia la FCSB si se pare ca se merge pe aceiasi strategie pierzatoare .

din pacate, cu jiji ca director tehnic, sint foarte putini posibili antrenori....

andy_2008
andy_2008  •  30 Aprilie 2018, 15:18

Dica este peste acest Iordanescu si apoi poate Dica ia campionatul si nu mai zice nimeni nimic.Forta Steaua.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează