FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO TBILISI, MARŢI, 20:45, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

“Prinţ” la bani, “cerşetor” la pregătire » Cristea a dat de greu: Reghe şi Neubert i-au făcut program special

Articol de - Publicat duminica, 04 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 22:34

Adrian a jucat deja în vara asta pentru Petrolul, tocmai contra Stelei, dar Reghe şi Neubert consideră că e insuficient pregătit şi i-au făcut un program special


Adrian Cristea trebuie să atingă standardele lui Thomas Neubert ca să joace la Steaua. Germanul i-a stabilit un program special de pregătire "Prinţului", cu muncă în plus faţă de colegii lui şi e vorba numai despre antrenamente fizice.

Alegerea lui Laurenţiu Reghecampf şi a preparatorului său fizic e un pic ciudată, deoarece Adrian a prins pregătirea din vara asta cu Petrolul şi a şi jucat un meci oficial pentru "lupii galbeni", exact împotriva Stelei în Supercupă! Dar cei din Ghencea consideră că mijlocaşul ofensiv în vîrstă de 29 de ani nu se găseşte la parametrii fizici ai noilor săi colegi. Şi nu e primul caz în care un nou-venit dotat cu calităţi tehnice remarcabile suferă din cauza volumului de muncă de la Steaua. Gabi Iancu e de aproape un an printre roş-albaştri, însă a jucat destul de puţin tocmai din pricina antrenamentelor tari cu care el nu era obişnuit la Viitorul şi care îl oboseau în primele luni petrecute la Bucureşti.

MM a întors-o
Cristea acceptă supliciul. Mihai Stoica e impresionat de ambiţia lui: "Adi vrea foarte mult, se simte asta. La al doilea antrenament pe care l-a prins la Steaua, a cărat un sac cu mingi şi alte accesorii, le-a dus în vestiar. M-a impresionat, fiindcă mulţi consideră asta un lucru umilitor. Dar a arătat astfel că îşi doreşte foarte mult. Pe mine m-a convins, de acum sînt sută la sută sigur că ne va ajuta în acest campionat".

În urmă cu cîteva zile, MM avea dubii legate de Cristea: "El e ca un telefon mobil de ultimă generaţie care rămîne închis deoarece nimeni nu-i ştie PIN-ul. După prima discuţie cu el, recunosc că nu mi-am dat seama dacă PIN-ul e din litere sau din cifre".


15.000 de euro pe lună cîştigă Cristea la Steaua, fiind românul cu salariul cel mai consistent. Din actualul lot, doar Szukala îl egalează

"L-am adus pe Cristea la Standard fiindcă aveam foarte mare încredere în calităţile lui, păcat că nu a reuşit să se adapteze în Belgia"
Mircea Rednic, antrenor CFR

"Cristea e un pasator foarte bun, un perfect executant de lovituri libere. Nu mă surprinde deloc că l-a luat Steaua, e un jucător excelent"
Mircea Rednic, antrenor CFR


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
pimenton
pimenton  •  04 August 2013, 14:21

pentru ce dracu sa pierzi bani si timp cu rapciugi ca tatu cristea piovacari?managemnt de 2 lei la steaua,in loc sa promoveze masiv tineri ca iancu radut stanciu sa ii bage in prima echipa aduce toate gloabele refuzate sa ii faca fotbalisti...daca nu are prodanca bucurii la ei nu imi explic dc acest transfer la fel si cu kapetanos si iorga ptr ce sa i aduci???

asc21
asc21  •  04 August 2013, 13:17

Tibi Balan 2

thumbzilla..
thumbzilla..  •  04 August 2013, 13:16
Postat de quittaro pe 04 August 2013, 13:14

mimi este impresionată că Adrian Cristea a cărat un sac de mingi! :)) Păi cam de atât este în stare...vă pierdeţi vremea şi energia cu ăsta!

poate va da doua saptamana viitoare ca sa va linisteasca .

Vezi toate comentariile (47)
Comentează