FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OTELUL

"Prinţu'" e apt de joc, poate evolua împotriva liderului

Articol de - Publicat miercuri, 29 septembrie 2010 00:00

Adrian Cristea, 26 de ani, a început de marţi antrenamentele normale alături de coechipieri şi poate să revină mai repede pe teren decît se preconizase. Mijlocaşul, atît de necesar echipei după cum a recunoscut Ioan Andone, urmează să fie titular contra Oţelului. "Prinţu'" a suferit o microleziune fibrilară la meciul cu Vasluiul (1-2) în urmă cu 10 zile. "Suporterii să vină la stadion, iar prin jocul nostru sperăm să-i facem să ne încurajeze, să-i atragem de partea noastră. Eu mă gîndesc doar la Dinamo, ne dorim foarte mult să învingem vineri, apoi să pregătim în linişte derby-ul cu Steaua. Cred că şi colegilor le-a rămas pasiunea pentru fotbal", a declarat Cristea pentru gsp.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
cainerrosu
cainerrosu  •  29 Septembrie 2010, 18:41

cu stina ros-albastra va fi mai usor decit se estimeaza(batem la minim 2 goluri diferentza ) ! cu galatiul am emotii !

calinescu_
calinescu_  •  29 Septembrie 2010, 18:37

CISTIGAM URMATOARELE 2 MECIURI NUMAI DACA VINE REDNIC !!!!!!! CU FALSUL ANTRENOR NUMIT ANDONE O SA MAI PIERDEM INCA CITEVA !!!! ORICUM PRECEDENTUL LUI RECORD ERA 007 !!!!!!!!

io2818
io2818  •  29 Septembrie 2010, 14:59

te aspt cu 2 goluri cu una contra lu otelul si unu contr lu steaua forza dinamo forza ad cristea

Vezi toate comentariile (6)
Comentează