FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Prînzul la uzină » Braşovenii au rămas fără cantina de la stadion

FC Braşov se confruntă cu mari probleme financiare
FC Braşov se confruntă cu mari probleme financiare

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 20:33

Elevii lui Marius Şumudică vor traversa oraşul pentru a mînca, după ce conducerea a închis cantina de la stadion pentru a face economii.

Patronul Ioan Neculaie i-a mai dat o lovitură lui Marius Şumudică. După ce a anulat stagiul din Antalya şi a dat peste cap programul de pregătire în lipsa echipamentului rămas în Turcia, finanţatorul "stegarilor" a făcut noi tăieri de cheltuieli. Neculaie a închis cantina de la stadionul Tineretului şi a decis ca jucătorii să ia masa la cantina Uzinei Roman SA, aflată în proprietatea lui, alături de muncitori. Astfel, jucătorii vor fi nevoiţi să traverseze zilnic oraşul pentru a mînca la noul restaurant.

Conducerea a reuşit să plătească restanţele pe lunile noiembrie şi decembrie, dar problemele continuă pentru "stegari" din cauza licenţei. Braşovul trebuie să achite pînă la 31 martie datoriile importante pentru a putea primi avizul pentru sezonul viitor.

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1:

A fugit în Polonia
Pandurii. Atacantul Deyvidas Matulevicius (23 de ani) a semnat cu formaţia poloneză Krakow Cracovia, deşi era aşteptat de gorjeni să fie legitimat. Fotbalistul a fost monitorizat de antrenorul Petre Grigoraş în stagiile din Antalya, iar clubul din Tîrgu-Jiu ajunsese la un acord cu cei de la Zalgiris, care trebuiau să vină în România pentru a perfecta actele. Fotbalistul a preferat însă angajamentul din Polonia. (Adriana Brujan)

Cade "Ilie Oană"
Petrolul. O bucată din prelata care leagă copertina de la tribuna I de cea a peluzei sud a arenei ploieştene s-a rupt ieri pe o suprafaţă de o sută de metri pătraţi. Incidentul s-a petrecut din cauza zăpezii care a căzut în ultima vreme, prelata cedînd sub presiunea greutăţii. Noul "Ilie Oană" a fost inaugurat în septembrie 2011 şi a costat 16 milioane de euro. (Ionel Luţan)

INBOX:

Vaslui. Portarul Claudiu Puia (24 de ani) nu intră în vederile antrenorului Augusto Inacio. Fotbalistul se antrenează singur la Năvodari şi îşi va rezolva situaţia la revenirea echipei din Antalya.

Petrolul. Fundaşul central spaniol Alvaro Silva Linares (27 de ani) a fost împrumutat pînă la finalul sezonului de la formaţia iberică Deportivo Xerez.

Pandurii. Petre Grigoraş nu i-a luat în al treilea stagiu de pregătire din Antalya pe fundaşii Ionuţ Tătaru şi Florin Popete şi mijlocaşul Olimpiu Bucur. Tătaru a fost diagnosticat cu varicelă.

AMICALE:

Oţelul - Şahtior (Ucraina, I) 2-2
Au marcat pentru gălăţeni: Pena (8), Giurgiu (35)
Oţelul: Grahovac - Rîpă, Perendija, Sg. Costin, S. Ilie - I. Neagu, I. Filip, Giurgiu, Antal - Pena, L. Buş. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai jucat: Stromajer, Punosevac, Sîrghi, Z. Ljubinkovici.

Vaslui - Lyngby (Danemarca, I) 2-0
Au marcat: Temwanjera, Y. Bello
Vaslui: Straton - Milanov, Papp, M. Constantin, Paito - Anderson, Zmeu - Adailton, Wesley, L. Sînmărtean - Temwanjera. Antrenor Augusto Inacio. A mai jucat: Y. Bello.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
oooooooooohhh
oooooooooohhh  •  24 Februarie 2012, 03:38

am mancat si eu la cantina aia ...se mananca foarte bine ...fac o varza calita cu costita afumata :)))

cristiangroza
cristiangroza  •  23 Februarie 2012, 22:51

gazetari de toata jena,papagali,nustitinimicada datidintrompa,10 min cu masina fac pana la cantina :)) antrenamentele nu se fac pe Tineretului :))

zodrak
zodrak  •  21 Februarie 2012, 06:37

Bai taranilor din chapithala, de la stadion la cantina faci max 15 min, ca doar suntem intr-un oras civilizat din EU, nu in chapithala rromaniei Bucuresti, unde s-au adunat toti taranii si cocalarii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează