FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - METALIST HARKOV, JOI, 20:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Probat în iulie, luat în august » Tendeng semnează cu Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 22 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 august 2012 22:59

Dinamo îl va legitima pe senegalezul Tendeng, care vine liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu Casa Sports


Roş-albii sînt în plin mercato. Îl aşteaptă la Bucureşti pe mijlocaşul senegalez de 20 de ani Paul Tendeng, un nume care nu spune nimic, la prima vedere, dar care a fost în probe la echipă, în stagiul din Austria, la începutul lunii iulie. Fotbalistul de bandă dreaptă l-a impresionat încă de atunci pe Dario Bonetti, însă, din cauza situaţiei sale contractuale dubioase, n-a rămas la formaţia din Ştefan cel Mare.

Acum, Tendeng a transmis prin agenţii săi că a devenit liber de contract după ce şi-a încheiat situaţia cu Casa Sports, clubul său din Senegal, astfel că poate veni fără probleme la Dinamo.

Oricum, atunci cînd a plecat din cantonamentul "cîinilor", africanul a primit din partea antrenorilor dinamovişti şi un program de pregătire pe care să-l urmeze, dacă nu va mai fi acceptat la antrenamentele formaţiei din Senegal. Dacă va sosi la Bucureşti, Tendeng trebuie să-şi rezolve şi formalităţile de deplasare şi de şedere în România, mijlocaşul va primi un salariu de 2.500 de euro pe lună, în primul sezon, urmînd apoi să semneze un alt contract, mult mai consistent, dacă va da randament.


100.000 de euro este cota lui Tendeng, conform transfermarkt.de

Geraldo îi ameninţă pe "cîini"
Tocmai ce-a semnat cu Petrolul că portughezul Geraldo Alves a şi făcut declaraţii războinice: "Sper să joc cît mai devreme pentru noua mea formaţie. Poate chiar de duminică, aş vrea mult să-mi ajut colegii în meciul cu Dinamo. Oricum, cred că vom învinge la Bucureşti, vă dau şi scorul, 1-0 pentru Petrolul. Iar echipa noastră poate să ajungă în cupele europene la vară".

Ce ştie Curtean de ucraineni
Alex Curtean este stimulat de "dubla" cu Metalist: "Sper ca Dinamo să facă meciuri bune, chiar dacă întîlnim o echipă puternică. Am văzut deja cîteva din meciurile ucrainenilor, nu au doar un fotbalist de clasă, ci vreo trei-patru. În special, cei din atac, ei dau tonul. Şi noi avem fotbalişti de valoare, diferenţa este că ai lor sînt mai scumpi. Nu cred că ar fi o minune să ne calificăm, cînd eram la Timişoara am eliminat pe Şahtior Doneţk, care era mai bine cotată decît Metalist. Şi sperăm ca ucrainenii să aibă un adversar în plus, fanii lui Dinamo".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
zidane92
zidane92  •  22 August 2012, 14:45
Postat de neuercainerosu pe 22 August 2012, 12:05

://en.wikipedia.org/wiki/Emile_Paul_Tendeng

ms pentru link da baiatul e atacant sau extrema dreapta nu stiu de unde or scoate astia articolele astea cica e noul zola sa-l vedem la treaba atunci :))))))))

zidane92
zidane92  •  22 August 2012, 14:39
Postat de ultras.nationalist pe 22 August 2012, 14:13

daca vroia sa scape de el nu il titulariza la Chiajna

nu avea variante fara 5 oameni menajati si tinand cont ca nu putea juca stratila in mijloc sa-l retraga pe rus singura solutie sa nu fi jucat luchin ar fi fost titularizarea lui dobrosavlevic care nu a jucat o secunda in liga 1 iar riscul asta era sinucidere curata daca si-l asuma

zidane92
zidane92  •  22 August 2012, 14:37
Postat de aly_dinamo pe 22 August 2012, 12:48

Tu nu intelegi ca Luchin nu e fundas dreapta?

pe bune? ia uita-te tu pe ce post este folosit si e dorit luchin la echipa nationala eu am zis ca daca vine un fundas dreapta i-ar bara definitiv locul in primul 11 lui luchin eu am citit in articol ca e fundas dreapta acuma ca el e de fapt atacant e vina celor ce au scris gresit ca dezinformeaza lumea

Vezi toate comentariile (45)
Comentează