FOTBAL  »  Superliga  »  

Probleme de efectiv

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Antrenorul Eugen Neagoe are ceva probleme în alcătuirea primului 11 la partida de la Reghin, cu Gloria Bistriţa. Astfel, Djakpa şi Vasilache sînt suspendaţi, primul ispăşindu-şi ultima etapă de suspendare după eliminarea de la Vaslui, în timp ce numărul 10 al gorjenilor a acumulat patru cartonaşe galbene.

Tehnicianul nu îi va putea folosi pe Vancea, pe Păcurar şi pe Arrieta, toţi trei fiind lăsaţi la Târgu Jiu din cauza unor probleme medicale. Neagoe i-a chemat în lot pe Fabio Nunes, Marco Soares, Grecu şi Jackson, cîţiva dintre aceştia avînd şanse de a evolua în acest ultim meci de campionat.

Pe lista indisponibililor se mai află Liviu Mihai şi Mîndrean, cei doi fiind în perioada de recuperare după acciedentările suferite în perioada de pregătiri.

 

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează