FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme după transferul lui Chipciu » Brașovul cere procent Stelei, dar pe fir a intrat și o altă echipă: "Așteptăm banii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2016 15:13

FC Brașov a debutat cu dreptul în noul sezon din Liga a 2-a după ce a învins la Sfântu Gheorghe, scor 3-2, însă "stegarii" se confruntă cu alte probleme.

Paul Enache, managerul general al lui FC Brașov, a declarat că așteaptă banii de pe transferul lui Alexandru Chipciu (27 de ani) de la Steaua la Anderlecht, însă pe fir a intrat și o altă formație.

"Nu știm nimic despre televizări, nu ni s-a cerit niciun punct de vedere. Așteptăm în continuare banii de la Steaua pentru Chipciu, dar din ce am înțeles Argeșul a intervenit, prin Tănase Dima, care cere un procent de formare, deși acesta a fost plătit de clubul nostru, astfel plata este blocată, conform domnului Argăseală", a declarat Enache la Sport Total FM.

În urmă cu aproape cinci ani, Steaua l-a transferat pe Chipciu de la FC Brașov în schimbul a 1,2 milioane de euro. Pe lângă această sumă, patronul Ioan Neculaie a cerut și 25% dintr-un eventual transfer al jucătorului. Cum mijlocașul a ajuns la Anderlecht pentru 3 milioane de euro, "stegarii" ar urma să primească în jur de 750.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
fcsb.86
fcsb.86  •  06 August 2016, 19:34
Postat de ando89 pe 06 August 2016, 18:35

Lăsând gluma la o parte, știi unde greșiți profund, este o opinie subiectivă, s-ar putea sa mă înșel. Un brand ca Steaua sau Dinamo atrage de la sine spuma talentelor promițătoare din România, sigur că alături de mulți nechemati duși la sport de iluziile părinților. Faptul că preferi în loc să crești și formezi să iei de-a gata ce-au crescut alții și te comporți cu omul ca și cu o marfă, încercând să-ți fentezi furnizorul și necontand deloc interesele mărfii, decât ale tale ca samsar, vă fac mult rău pe termen lung. Și așa aria de selecție la nivel național a unor tineri promițători a scăzut dramatic, dacă tu ca și club îți permiți să-i aduci și de cele mai multe ori să-i irosești și distrugi că n-ai răbdare câteva etape, este profund nociv. Și atunci tot mai mulți te refuză, uită-te la tinerii lui Hagi, mai bine merg în străinătate direct sau preferă să aștepte.

Problema este ca oricat de bine pusa la punct este o academie a unui club cu pretentii care se lupta la titlu an de an si la cupele europene este foarte greu sa aduci si sa risti toate astea cu rabdarea de a creste tineri. Cluburile mari in general scot un jucator "care esti intradevar piesa" o data la ceva ani, in rest scot bani din academiile lor prin vanzarea jucatorilor respectivi catre alte cluburi, de ce?! Pentru ca au un nume mare, vai l-am luat pe X junioratul la Manchester, vai Y a fost crescu de Dinamo, wow Z a jucat in B la Steaua 2, produsul lor. Cand renunti la performante (vezi Dinamo) iti poti permite sa "cresti" juniori si cu toate astea nu le iese nimic oricum... dar negoita zice ms si la frimituri, asta este o alta discutie.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  06 August 2016, 19:26
Postat de moshu_shukaru pe 06 August 2016, 19:06

Taci, răcăciunene !

Si tu ce ai? Esti mai bun?

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  06 August 2016, 19:06
Postat de randoom_._ pe 06 August 2016, 18:54

ce legatura au tinerii lui hagi care vor direct in strainatate,cu faptul ca Steaua nu pune asa de mare pret pe grupele de juniori? daca ii transferi pe marin si tanase de la viitorul,doar nu o sa ii trimiti la juniori. dar la voi cum este? negoitza la un moment dat a fost decis sa inchida grupele de juniori. nu le-a inchis,dar merg in gol. baga bani putini si nu scoate nimica. decat in bataie de joc,mai bine deloc.

Taci, răcăciunene !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează