FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL AR PUTEA RĂMÎNE FĂRĂ ANTRENOR

Probleme în Paradis? Contractul lui Dorinel expiră! Marius Stan: "Ne tratează cu aroganţă"

Dorinel Munteanu ar puta părăsi Oţelul Galaţi
Dorinel Munteanu ar puta părăsi Oţelul Galaţi

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2011 00:00 / Actualizat luni, 30 mai 2011 18:55

Marius Stan a povestit în această seară cum decurg negocierile pentru un nou contract al antrenorului Dorinel Munteanu, iar viitorul "Neamţului" este incert. Oţelul ar putea avea pe bancă un alt antrenor în sezonul viitor! Stan este deranjat de atitudinea lui Dorinel Munteanu, care nu vrea să discute personal cu gălăţenii despre prelungirea contractului, alegînd în schimb să lase problema în mîinile firmei de impresariat de care aparţine. Într-o intervenţie telefonică în direct, la DigiSport, la Fanatik Show, Marius Stan a declarat:

"Se fac negocieri între club şi antrenor, mai precis prin intermediul agenţilor. Dorinel are contract cu o firmă de impresariat din Germania, care îi reprezintă interesele. Ăsta e şi motivul pentru care discuţiile au tărăgănat, pentru că mie mi se pare un gest de aroganţă.

Discutăm despre orice, dar numai despre contract nu. I-am făcut o ofertă pe mail, acum aşteptăm răspunsul în 48 de ore. Să vedem dacă va fi unul afirmativ sau negativ.  Normal că acea firmă de impresariat reprezintă interesul lui Dorinel Munteanu, care poate ajunge în Bundesliga. Însă normal că ne-a deranjat pe noi, clubul, această atitudine", a relatat Marius Stan .

Întrebat dacă Munteanu are pretenţii financiare exagerate, preşedintele Oţelului a declarat, cu subînţeles:
"Oţelul are o strategie de la care nu se poate abate, indiferent de situaţie. Avem o infrastructură de dezvoltat, trebuie să trăim şi după Champions League, deci nu putem arunca cu banii"

Politica de transferuri a clubului nu corespunde cu cea a lui Dorinel Munteanu!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
iulian_luk
iulian_luk  •  31 Mai 2011, 01:55
Postat de martzic pe 30 Mai 2011, 18:31

Mai Stane de ce faci declaratii rautaciose? Agentii lui Dorinel sunt platiti tocmai pentru asemenea treburi. Nu uita ca Dorinel are CONTRACT cu acesti agenti!

Au fost angajati doar pt. acest eveniment din lasitate si lipsa de barbatie. In momentele cand suporterii ii cereau demisia, Stan a fost singurul care l-a sustinut cu incapatanare dandu-i credit. S-a cocolosit sub mantaua lui Stan cautand mila. Mai tarziu Stan a fost rasplatit ( intamplator ) cu titlul de campioni iar fiul ratacitor, ce face, musca mana care la hranit si a pus cateva fire de aur pe CV-ul sau. Ingrat caracter nu ? NU, voi vedeti doar latura de scandal, cea constructiva este infima a fi observata

 •  31 Mai 2011, 01:19
Postat de violet_alex pe 30 Mai 2011, 21:00

din aia 10-20 de milioane cel putin 1 milion ar trebui sa fie ai lui dolarel!!! fara omul ala stan se bucura acum ca a scapat de retrogradare ca in ultimii ani.

Mai tigara, pe mandatul lui dolarel ( interesant nume ) locurile ocupate de Otelul la sfarsitul fiecarei editii au fost: 12 in"08-"09, 8 in "09-"10, 1 in "10-"11 iar inaintea lui pe mandat Grigoras si predecesorii sai ....au fost: "07-"08 loc 8 , "06-"07 loc 5 , "05-"06 loc 9 , "04-"05 loc 8, "03-"04 loc 5 .... si tot asa. Astea, in viunea ta, sunt locuri apropiate de cele aflate la retrogradare ?

iulian_luk
iulian_luk  •  31 Mai 2011, 00:11
Postat de cinva pe 31 Mai 2011, 00:16

În ceea ce priveşte greşelile din finală mai uită-te prin presa de specialitate din lume, oare de ca peste tot se vorbeşte de un arbitraj exemplar. A, nu vorbeşti limbi străine de aceea te bazezi doar pe gsp? Nu-i nimic, google ţi-l traduce. A, nici la setările google nu te pricepi? Poate ai un prieten în jurul tău. Sau roag-o pe maică-ta...

Pai omul a vrut sa faca o paralela intre permisivitatea greselilor din finala CL si "punerea la zid" de la noi, iar tu vii si pudrezi cu putina jignire inserand spusele autorului. Esti patetic !

Vezi toate comentariile (51)
Comentează