FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Probleme la Astra? Jucătorii Astrei, protest înainte de meciul cu West Ham

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2016 14:34

Deși a câștigat campionatul, Astra are în continuare probleme financiare, iar jucătorii sunt nemulțumiți.

Cu doar o victorie obținută în campionat, 3-1 cu ACS Poli, situația la Astra este tot mai tensionată. După meciul de ieri, jucătorii giurgiuvenilor ar fi amenințat conducerea că nu vor să rămână în cantonament, din cauza datoriilor pe care clubul le are la fotbaliști și la angajați.

Totuși, elevii lui Șumudică au acceptat să intre în cantonament, dar ar fi promis că vor pune planul în aplicare înainte de meciul cu West Ham, dacă probleme nu se rezvolvă până atunci, potrivit Digi.

Astra și West Ham vor juca joi, 18 august, de la ora 21:15, în play-off-ul Europa League.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
randoom_._
randoom_._  •  14 August 2016, 16:34

bai,singurul protest care o sa dea rezultate o sa fie,daca pierdeti cu 3-0 cu west ham. asa ca,pierdeti cu 3-0 cu west ham.

observator_federal
observator_federal  •  14 August 2016, 16:08

Si eu care credeam ca ziaristii FCSB nu scriu mai deloc despre campioana ci doar despre (ce vrea) Gigi... Ori, te pomenesti ca tocmai el le- a vandut pontul? Auzi, cica giurgiuvenii nu pot nici macar intra in insolventa ci direct in faliment... Pai in cazul asta Gigi nu mai da niciun euro pe Teixeira ci ii ia pe toti (inclusiv Alibec) cu 300 de mii... Am auzit ca si LPF are probleme... Dar ce zic eu? Pai si GSP gafaie. Gigi ii salveaza pe toti fiindca, ... Scenarii de groaza in fotbalul nostru,

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 August 2016, 16:00

Pai nu au luat "meleonul" de la celebrul patron milionar, europarlamentar, scriitor, latifundiar, etc? L-au consumat deja?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează