FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Probleme la Steaua: Un fundaş e lovit, altul doarme :)

Nicoliţă traversează cel mai prost moment din cariera sa
Nicoliţă traversează cel mai prost moment din cariera sa

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 iulie 2011 21:20

Gabi Matei a început să se antreneze normal, dar mai are de recuperat. Nicoliţă are şanse mari să înceapă sezonul ca titular pe postul de fundaş dreapta, poziţie pe care Levy ar fi vrut să-l folosească în amicalul cu FC Comercial.

Steaua pregăteşte intens startul de sezon şi, în special, Supercupa contra Galaţiului, de pe 17 iulie. Ronny Levy nu este lipsit de griji cu 11 zile înaintea duelului cu oamenii lui Dorinel Munteanu. Israelianul îşi propusese ca în amicalul de luni, cu FC Comercial (2-2), să folosească o formulă de echipă cît mai apropiată de cea cu care va aborda întîlnirea cu Oţelul.

Bănel era titular

Levy gîndise o formaţie cu Bănel Nicoliţă titular pe postul de fundaş dreapta, mai ales că Gabi Matei nu este încă recuperat complet după leziunea musculară suferită în turneul "naţionalei" din America de Sud. Fotbalistul adus de la Pandurii şi care i-a costat pe roş-albaştri 675.000 de euro s-a pregătit separat pînă aseară, cînd a lucrat normal. Dar mai are de tras pînă să fie apt pentru 90 de minute. El a suportat recent şi un tratament, fiindcă i se descoperise un chist pe muşchi, pe lîngă contractura musculară de care se ştia.

Planurile tehnicianului de 44 de ani au fost date peste cap însă cu numai două ore înaintea amicalului cu brazilienii. Bănel nu s-a trezit la timp şi împreună cu colegul său de cameră Răzvan Stanca au întîrziat la plecarea spre localitatea de disputare a partidei. Cei doi au rămas la hotel, iar Levy l-a folosit titular pe sîrbul Martinovici pe postul de fundaş dreapta.

A pierdut duelul cu Tatu

Titular fără drept de apel sezonul trecut pe postul de mijlocaş dreapta, Bănel pare să nu mai fie o soluţie pentru acest post. Steaua l-a luat pe brazilianul Tatu, iar Levy îl foloseşte pe acesta pe postul lui Nicoliţă. Tatu a arătat că are calitate pentru a juca pe dreapta, e prezent în atac şi face bine şi faza defensivă.

Au dat vina pe Katanec :)

Nicoliţă şi Stanca au încercat să se scoată în faţa staff-ului tehnic pentru întîrzierea dinaintea meciului cu FC Comercial. "Pe noi nu ne-a sunat Katanec să ne trezească!" a fost scuza celor doi. Katanec este porecla masorului Cătălin Fandel, omul responsabil cu trezirea la Steaua. "Katanec nu uită niciodată să sune în camere. El e un tip migălos şi îşi face foarte bine treaba. Probabil că cei doi au adormit la loc şi au căutat o scuză!", spun steliştii.

Citește și:

România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
Nationala
România - Bulgaria, toți ochii pe națională înainte de EURO 2024! Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu
S-a aflat acum! Laszlo Boloni va semna cu noua echipă » S-au înțeles înainte de barajul pentru salvare!
Campionate
S-a aflat acum! Laszlo Boloni va semna cu noua echipă » S-au înțeles înainte de barajul pentru salvare!
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”
Nationala
A tunat și fulgerat: „Ianis Hagi e doar frumușel, Pușcaș aleargă zăpăuc, iar Stanciu e la final de carieră. Ar fi o mare prostie să nu joace Coman titular”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (7)
flafy
flafy  •  06 Iulie 2011, 11:45

numai la steaua se poate intampla :)) daca n-aveau chef baietii de meci ce poti sa le faci..poate asa vor face si in oficiale

efor
efor  •  06 Iulie 2011, 11:38

Asta e mai tare decat Stan si Bran.Cum adica nu s-au trezit?Adica la echipele de fotbal e un "Katanec" platit sa faca pe ceasul desteptator?Credeam ca la acest nivel,la care se castiga mii,unii chiar zeci de mii, de euro pe luna,orice profesionist care se respecta isi gestioneaza singur timpul si nu se face de cacao aruncand pisica in curtea vecinului(in cazul de fata "Katanec").Stati linistiti,va trimit eu cate un ceas cu cuc,sa nu mai aveti probleme data viitoare.De fapt,daca ne gandim mai bine,ce nevoie are Steaua de Banel si Stanca?Uite asa fac si eu economie de banii aia pe care i-as fi dat pe ceasuri:)).Si ei sa doarma linistiti,ca nu ii mai deranjeaza nimeni.

tprz
tprz  •  06 Iulie 2011, 10:34
Postat de riccardo1966 pe 06 Iulie 2011, 09:33

Sa de-a Dumnezeu, sa fie diferenta intre jocul lui Tatu si cel al lui Nicolita.De culoare ,oricum nu e...

Sa "de-a"???

Vezi toate comentariile (7)
Comentează