FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme mari cu stadionul lui Dinamo » Singura condiție ca arena să nu aibă pistă » Ce spune CNI

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 12:16

Situația stadionului Dinamo, care ar trebui modernizat pentru EURO 2020, este în continuare complicată, iar în acest moment nu se știe dacă arena va fi reconstruită.

Compania Națională de Investiții a anunțat că Dinamo ar putea rămâne fără stadion, având în vedere că situația încă nu s-a lămurit. Astfel, dacă arena din Ștefan cel Mare nu se va moderniza, România ar putea rămâne doar 3 stadioane modernizate (Steaua, Rapid și Arcul de Triumf), potrivit TV Digi Sport.

Dacă arena se va moderniza și nu va avea pistă, așa cum vor fanii, trebuie ca un stadion de atletism să se construiască în altă parte.

"Dat fiind faptul că în prezent stadionul Dinamo este prevăzut cu pista de atletism, nu deţinem informaţii dacă la nivelul clubului s-au identificat soluţii pentru relocarea acesteia sau noul stadion va trebui să cuprindă şi pista de atletism. Menţionăm că în corformitate cu legislaţia în vigoare. CS Dinamo va trebui să întocmească o notă conceptuală şi o temă de proiectare conform HG 907/2016.

Compania Naţională de Investiţii nu are atribuţii de a hotărî dacă obiectivul de investiţii "Complex sportiv Dinamo-stadion central", va avea sau nu pistă de atletism, beneficiarul final fiind singurul care ia decizia în ceea ce priveşte acest aspect", se precizează în comunicat.

În cazul în care nu se primesc documentele necesare solicitate de Compania Naţională de Investiţii cu privire la obiectivul de investiţii "Complex sportiv Dinamo-stadion central", Federaţia Română de Fotbal urmează să înştiinţeze forurile UEFA cu privire la acest aspect şi să se stabilească dacă se va introduce un alt stadion în cadrul programului Euro 2000"comunicat CNI

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
sooos1ck
sooos1ck  •  01 Mai 2017, 16:40
Postat de Teo Ioan pe 01 Mai 2017, 13:56

O intrebare puerila: de ce *** nu il fac cu o pista care se poate acoperi cu gazon in timpul meciurilor? Cum a facut WestHam cu Stadionul Olimpic.

Ideea era sa fie tribunele aproape de teren, nu sa te uiti la meci cu binoclul!

10204018285088881
Teo Ioan  •  01 Mai 2017, 13:56

O intrebare puerila: de ce *** nu il fac cu o pista care se poate acoperi cu gazon in timpul meciurilor? Cum a facut WestHam cu Stadionul Olimpic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  01 Mai 2017, 13:53
Postat de baruch pe 01 Mai 2017, 13:35

si s-ar putea tine si atletism si fotbal in acelasi timp! tribunele ar avea vizibilitate si la pista si la teren, oamenii ar plati 2 bilete si ar intoarce capu' cand colo, cand dincolo. toata lumea ar fi multumita.

:))) Exact, s-ar forma și pentru tenis. Imaginează-ți că pista ar ocoli pe la exterior stadionul. În loc de 400 de metri, un tur de pista ar fi de un km. Ai putea organiza simultan probe de 100, 200 și 400 de metri. Plus factorul psihologic! Un semifondist ar ști că nu trebuie să facă două ture la proba de 800 de metri, ci mai puțin de una. Acum nu stiu cum ar fi cu atacul pe ultima turnantă, mi-e să nu devieze de la traseu si să alerge pe bulevard... I-ar putea lovi vreo mașină. Cum ar suna o stire de genul: un șofer beat a spulberat finalistii probei de trei mii de metri de la Campionatul European. Avea si permisul suspendat si a fugit de la locul accidentului în incinta stadionului Dinamo, unde se disputa eternul Derby si l-a accidentat pe finanțatorul echipei oaspete ce se pregătea să urce pe Maybach:)) Dar cred că ar apărea o groază de recorduri mondiale:)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează