FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC VASLUI, VINERI DE LA 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Probleme pentru Ciobotariu înaintea meciului cu Oţelul: "E o situaţie pe care n-am mai întîlnit-o"

Articol de - Publicat joi, 21 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 noiembrie 2013 17:28

FC Vaslui se află într-un moment cheie înainte de jocul cu Oţelul. O eventuală victorie la Galaţi i-ar propulsa pe vasluieni în lupta pentru primele locuri.

Tehnicianul Liviu Ciobotariu are mari emoţii înaintea jocului de la Galaţi. Acesta consideră întâlnirea cu Oţelul drept decisivă. Doar o eventuală victorie i-a menţine pe vasluieni în lupta pentru podium.

“Pentru noi e un joc foarte important. În funcţie de rezultatul acestui meci putem să vedem pentru ce parte a clasamentului ne vom lupta. O eventuală victorie, pentru noi este clar că ne vom parte pentru prima parte a clasamentului Ligii 1”, a spus Ciobotariu.

Antrenorul galben-verzilor rămîne optimist şi consideră că echipa sa se poate întoarce cu un succes de la Galaţi: “Mergem optimişti. Important e să obţinem un rezultat bun, iar asta înseamnă victorie la Galaţi, pentru a vedea în ce parte a clasamentului ne vom situa pînă la final de tur”.

Ciobotariu a mai precizat că perioada de întrerupere a Ligii I a fost una propice pentru Vaslui, reuşind în această pauză competiţională să pună la punct pregătirea fizică, capitol la care echipa vasluiană era corigentă.
“S-a lucrat la toate compartimentele. Am fost mulţumiţi de modul cum au răspuns băieţii la antrenamente. Am avut şi un joc amical reuşit, urmează ca la Galaţi să facem un joc bun, ceea ce aşteaptă toţi vasluienii, inclusiv conducerea noastră, care să ne aducă victoria”, a conchis Liviu Ciobotariu.
FC Vaslui va avea parte la Galaţi şi de susţinerea fanilor, aceştia anunţînd că vor fi pe stadion în număr de aproximativ 200 de persoane.

Cu infirmeria plină
Liviu Ciobotariu se confruntă cu mari probleme medicale înainte de partida de la Galaţi. Tehnicianul nu se poate baza pe patru dintre titulari. Spaniolul Ortiz s-a reaccidentat la ultimul antrenament şi a fost lăsat acasă. Sălăgeanu nu a plecat cu echipa, fiind suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Manole încă nu este refăcut complet, iar Caue şi Prahic sunt incerţi în momentul de faţă. Caue nu a fost prezent la ultimul antrenament, iar croatul Prahic s-a pregătit separat de restul echipei.
“Avem probleme mari de efectiv. Este o situaţie care pînă acum nu am mai întîlnit-o. Mă refer la faptul că avem câţiva jucători indisponibili. Mă refer la Ortiz, Caue, Prahic, care sunt accidentaţi, iar Sălăgeanu suspendat. Sperăm ca o parte să îi recuperăm pînă la joc”, a spus Ciobotariu.

Tehnicianul Vasluiului încă nu ştie cu cine va începe jocul de la Galaţi, amânând hotărîrea în privinţa alcătuirii primului unspreze pentru ziua de azi: “În momentul de faţă nici nu m-am hotărât la primul unsprezece. Problema este că sunt jucători din toate compartimentele. Sper ca pînă la ora jocului să mai recuperăm o parte din ei şi să cristalizăm un prim unsprezece competitiv”.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  22 Noiembrie 2013, 06:50

cand am vazut poza in care ciobotariu arata un pic umflat, am crezut ca il ingrijoreaza faptul ca a pus atatea kilograme peste cele vechi. apoi m-am lamurit: are probleme cu formarea echipei pentru partida de la galatzi. sorry!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează