FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Probleme pentru Cosmin Contra: un jucător important a ieşit accidentat în amicalul de azi » "11" surpriză utilizat de antrenorul "câinilor"

Dinamoviștii după victoria din prima etapă, 3-0 cu Juventus București FOTO: Facebook
Dinamoviștii după victoria din prima etapă, 3-0 cu Juventus București FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 18:33

Dinamo Bucureşti a disputat astăzi, la Săftica, un meci amical cu nou-promovata în liga secundă Metaloglobus Bucureşti, "câinii" reuşind să se impună cu 2-1.

Golurile dinamoviştilor au fost reuşite de tinerii Valentin Costache şi Ion Gheorghe.

Cosmin Contra a utilizat o formaţie din care au lipsit toţi titularii din meciul din prima etapă cu Juventus Bucureşti, "Guriţă" folosind mai mulţi jucători tineri, dar şi pe nou-veniţii Katsikas, Juan Albin şi Paul Anton.

Dacă Albin, noul decar al "câinilor", a avut o evoluţie extrem de apreciată, Paul Anton a ieşit după doar 25 de minute, chinuit de probleme musculare.

Astfel, şansele ca Anton să joace în meciul cu FC Botoşani de duminică sunt aproape inexistente, mijlocaşul de 26 de ani fiind încă în urmă cu pregătirea fizică. 

Primul "11" al lui DinamoBrănescu – Dudea, Katsikas, R. Grigore, Oliva – Anton, Nascimento – Gheorghe, Albin, Bumba – Bawab

Pe parcurs, pentru "câini" au mai evoluat Valentin Costache, Ionuţ Şerban şi Liviu Gheorghe. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
cainelup
cainelup  •  20 Iulie 2017, 11:20
Postat de bakunin pe 19 Iulie 2017, 19:09

***

He-he-he :::))) numai stelute posteaza asta, dar nu se lasa nici mort. Stelute verzi, ca d-alea vede, permanent.

randoomoierul
randoomoierul  •  19 Iulie 2017, 20:31
Postat de bakunin pe 19 Iulie 2017, 20:22

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

randoomoierul
randoomoierul  •  19 Iulie 2017, 20:20
Postat de bakunin pe 19 Iulie 2017, 20:20

***

bahhhhhhhhhhh tu citesti ce am scris ????? BAH REALITATE NU INTERNET ........... AICI AI TASTATURA CU MUSCHI NU ???? .....IESI DIN CASA SA VEZI CE INSEAMNA REALITATEA CAND O SA PUN MANA PE TINE SAU .I.....ADU-L SI PE IOSIF ...DACA TI-E FRICA

Vezi toate comentariile (30)
Comentează