FOTBAL  »  Superliga  »  DEPUNCTARE

Probleme pentru Rapid » Giuleştenii riscă să fie depunctaţi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 martie 2015 14:54

Rapid se află într-o situaţie dificilă în Liga 1, fiind in insolvenţă şi aflîndu-se în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Conform noului regulament de licenţiere, clubul giuleştean riscă să înceapă noul sezon din Liga 1 cu minus trei puncte, din cauza unei datorii de 9500 de euro către familia lui Nicolae Manea.

Rapid trebuie să plătească datoria pînă la 30 aprilie 2015, termenul limită pînă la care se poate face dovada achitării datoriilor financiare către angajaţi sau alte cluburi, pentru a nu avea probleme în următorul sezon.

"Fratele meu a trimis o notificare la Comisia de Licenţiere, iar am trimis una către Rapid. Mîine se va întîlni cu patronul clubului. Este vorba de respect şi de onoare aici. I-au spus mamei că îi vor achita datoria pînă de Crăciun. Mama vrea banii pentru că soţul ei a trăit pentru Rapid timp de 40 de ani. A trecut şi Crăciunul, i-au zis că vinerea asta, apoi vinerea cealaltă şi n-am primit nici un ban", a spus Florin Manea pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (119)
nicktns
nicktns  •  21 Martie 2015, 11:57
Postat de cristi47.reload pe 20 Martie 2015, 22:19

Tu intelegi ceva din ce spui? O tot dai inainte cu regalitatea sh@trei, mutati-va capitala regatului la Bug

K-K-rea-za dezintegreaza-te, cel putim fa si tu ceva folositor primavara asta! Ati trait si traiti de victorii induse!

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  21 Martie 2015, 11:33
Postat de borat101 pe 21 Martie 2015, 05:21

In anul 1921 Rusia primitiva habar nu avea ce este aia "Sport" si infiinteaza ei un club de fotbal? Si de unde ai tu datele astea, de la falsurile facute in hartii tipic comuniste? Ca la copy-paste? Auzi bre ...fl.e.ac cu ochi de ka..aka.t, te crezi in anii comunimului .... wake the fcuk up ....we are in year 2015, you fc.u.king scum bag commie k.unt!!!

Lasa-l, taticu', ca e dus....pe la Comsomol.... :) Este ca si cand Ana Pauker l-ar fi pus pe Iuliu Maniu sa spele b.uda cu periuța la Sighet, zicându-i: "Vezi, ma, ca si tu ești comunist"! :))) hai cca/steaua/fcsb/ssi/sri/mapn/cc/pcr/fsn/psd/pd....hai in Hades. Rapid Forever!...Borat, ai văzut filmul Absurdistan? :)

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  21 Martie 2015, 11:19

Fraților, ce v-ați umflat, La articol de c...t :) Daca ne spune partidu', (redacția) Hai sa "hăcuim" Rapidu'! :) (Către GSP, cu condescendenta si Fara Nici o Stima, ...Pastorel :) )

Vezi toate comentariile (119)
Comentează