FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Probleme tot mai grave la Petrolul! Antrenorul prahovenilor anunță: "M-am gândit să plec"

Articol de - Publicat joi, 05 mai 2016 11:13

Petrolul pregăteşte partida de mâine cu CFR Cluj în aceeaşi notă de intertitudine financiară care domină clubul ploieştean de multă vreme.

Neplătiţi cu lunile, în ciuda promisiunilor permanente, jucătorii caută să ducă rezonabil la bun sfârşit actualul campionat.

"M-am gândit la un moment dat să plec de la echipă din cauza acestor probleme. Dacă nu s-a putut face nimic nici în preajma Paştelui am analizat minuţios starea de lucruri.

Am convenit însă cu jucătorii să ducem până la capăt acest campionat indiferent de problemele financiare care sunt.

De când am venit la echipă eu şi George Biţă, secundul meu, nu am luat niciun ban", a declarat astăzi Jerry Gane, antrenorul Petrolului, înaintea jocului cu CFR Cluj care se va disputa pe Ilie Oană mâine, de la ora 18.00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ph81luc
ph81luc  •  05 Mai 2016, 14:54

S-ar putea chiar sa nu ia nimic pana la final. Din pacate asa se intampla pe la noi.

fibra
fibra  •  05 Mai 2016, 13:47

O zvarcoleala degeaba. Capra n-ar trebui sa fie tras la raspundere?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează