FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢIE

Problemele la alegerile pentru şefia FRF: "Sînt mari presiuni să se fotografieze votul ca să-i dovedească lui Kassai că au executat ordinul!"

Foto: sptfm.ro
Foto: sptfm.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 februarie 2014 14:56

România are doi instructori UEFA pe probleme de arbitraj: pentru centrali este Constantin Zotta, iar pentru asistenţi Marius Beudeanu.

Invitat la eStrada TV, Beudeanu a explicat cum îi pune FRF beţe în roate în continuarea activităţii la UEFA: 

“Din 2011, în urma unor teste, am fost acceptat de UEFA ca instructor pe probleme de arbitraj. În fiecare an am consiliat şi indrumat arbitri asistenţi din mai multe ţări. Ultimele brigăzi de care m-am ocupat au fost din Feroe, Kazahstan, Italia, Portugalia şi Spania. Fiecare instructor urmăreşte brigăzile respective timp de 6 luni, după fiecare joc fac analiza împreună. Acum, nu mai pot continua această activitate pentru că FRF nu a vrut să mă includă în corpul de observatori pentru Liga 1, cerinţă a forului european. La UEFA sînt bun, aici nu. Ion Crăciunescu m-a şocat cînd mi-a transmis, prin intermediar, ca şi el a stat pe tuşă vreo şase luni, aşa că nu o sa mor eu doi ani. La rîndul său, Alexandru Deaconu mi-a spus că nu sînt locuri şi să mai trec pe la el cînd am timp! Am o singură explicaţie. Nu sînt aservit acestui sistem FRF”.

Marius Beudeanu a mai spus că brigada Radu Petrescu - Avram, Constantinescu a fost considerată, acum doi ani cea mai bună din acel stagiu de 6 luni.

Marius Beudeanu este un vehement contestatar al sistemului actual al FRF şi trasnmite un mesaj tuturor alegătorilor:“Aveţi datoria să faceţi totul pentru a va opune sistemului Gică Popescu-Kassai. Să aveţi coloană vertebrală la alegeri. Un votant din Ardeal chiar m-a rugat să fac apel că în cabina de vot să nu ai voie cu tehnologie care să permită fotografierea - filmarea buletinului de vot. Sînt mari presiuni pentru ca alegătorii să fotografieze votul şi apoi să treaca pe la Kassai şi să dovedească faptul că au executat ordinul, altfel va fi rău pentru ei!”.

Marius Beudeanu mai explică şi cum este văzut fotbalul românesc la UEFA: ”Să nu credeţi că acolo nu se cunosc toate problemele noastre, în detaliu. Credeţi ca imaginea noastră este pozitivă după ce UEFA aude zgomotul cătuşelor?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gabonne1982
gabonne1982  •  26 Februarie 2014, 16:34
Postat de ameriknujr pe 26 Februarie 2014, 16:08

eu nu stiu de ce va plangeti? de ce sunteti lasi? exista tehnologie, exista dna, cu 1 fir lipit de piept si proba ca i-a pus sa fotografieze votul kasai e in puscarie de a 2-a zi... nu va mai plangeti si nu faceti nimic

corect !

ameriknujr
ameriknujr  •  26 Februarie 2014, 16:08

eu nu stiu de ce va plangeti? de ce sunteti lasi? exista tehnologie, exista dna, cu 1 fir lipit de piept si proba ca i-a pus sa fotografieze votul kasai e in puscarie de a 2-a zi... nu va mai plangeti si nu faceti nimic

brutarul
brutarul  •  26 Februarie 2014, 15:09

eu l-am avut observator pe beudean la cateva meciuri, chiar daca era un tip arogant (cel putin asa mi se parea atunci) stia sa vb cu tine si sa iti explice ce ai gresit si ce trebuie sa faci pentru a-ti inbunatatii prestatiile. omul are un caracter aparte si il inteleg ca nu suporta sa se manjeasca cu noroiul FRF de acum. ://razvanburleanu.ro/candidatura_frf/

Vezi toate comentariile (3)
Comentează