FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

ProDemocraţia vrea la alegeri » Scrutinul FRF din 5 martie atrage atenţia ONG-urilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 martie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 02 martie 2014 00:47

"Vorbim de o instituţie de interes public, aşa că ni se pare firesc să fim prezenţi", anunţă Viviana Anghel, vicepreşedinte al organizaţiei neguvernamentale.

Acuzele şi suspiciunile din jurul alegerilor care vor desemna înlocuitorul lui Mircea Sandu aduc şi prima acţiune concretă în sensul unui act electoral neinfluenţat. Asociaţia Pro Democraţia a cerut oficial FRF ca votul din 5 martie să fie monitorizat. "Aşteptăm răspunsul instituţiei, sperăm să fie pozitiv. Propunem un for din 4 membri care să asiste la proceduri", declară Viviana Anghel, vicepreşedinte.

"Nu am fost sesizaţi de candidaţi"
În cazul în care demersul va fi acceptat, va fi vorba de o activitate fără susţinere financiară din exterior. "Nimeni nu va plăti, e vorba de o măsura pe care o susţinem noi, în integralitate. Am monitorizat şi alegeri în afara politicii, cum ar fi cele de la Consiliul Suprem al Magistraturii sau de la TVR. E vorba de interes public, aşadar menirea noastră e îndeplinită. Nu am decis la sesizarea vreunui candidat", completează Anghel.

Cine e Pro Democraţia
Organizaţie neguvernamentală, nonprofit şi nepartizană, înfiinţată în 1990. Are în prezent 31 de cluburi în care activează peste 1.000 de voluntari şi membri. Monitorizează din 1992 alegerile electorale în România.

Sandu: ”Avram să-şi retragă candidatura!”
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a postat ieri un comunicat pe site-ul federaţiei după interviul acordat de Vasile Avram în Gazetă, unde acuzase că federaţia "lucrează la trucarea grosolană a alegerilor: "Cum îşi permite domnul Avram să ne jignească, să ne calomnieze şi să mintă în asemenea hal? Soluţia e să-şi retragă afirmaţia şi ţinînd cont de gravitatea declaraţiilor, să-şi retragă candidatura".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
spivak
spivak  •  02 Martie 2014, 15:17

Dacă mai era cineva care să ia în serios Pro Democraţia...

whiteredarad
whiteredarad  •  02 Martie 2014, 10:30

Da,o ONG "afiliata". Ce au reusit cu supravegherea alegerilor la TVR ? .A ajuns presedinte tot cel pus politic!. Este vorba aici de implicarea partizana a GSP,impotriva lui Gica Popescu in alegerile FRF. 90% din ONG sint afiliate politic sau economic,iar izul de "pro-democratie" pute !,Exista la Antena 3 un comentator,care membru al unui "grup de investigatii" ,face politica desantata "democratica",cu informatii din interiorul grupului TV. Halal !. Asa este si aici. Frica de Gica Popescu paralizeaza GSP,atasata altor "grupuri de interese".Mai multe articole il incrimineaza pe G. Popescu ca si corupt. S-ar vrea la FRF Chivorchian sau Avram !

slatinacraiova
slatinacraiova  •  02 Martie 2014, 10:17

Razvan Burleanu va fi noul presedinte al FRF!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează