FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Profesorul lucrează » Anghelache a părăsit Dinamo, dar numai printr-un comunicat pe site-ul clubului

Constantin Anghelache
Constantin Anghelache

Articol de - Publicat joi, 14 mai 2015 00:00

Constantin Anghelache semnează în continuare acte pentru Dinamo și este mîndru că a rămas membru în Consiliul de Administrație. Nu e exclus să revină oficial dacă roș-albii nu scapă de insolvență, pe 27 mai.

Pe 27 aprilie, clubul din Ștefan cel Mare anunța, prin intermediul site-ului oficial, www.fc dinamo.ro, încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, dintre grupare și Constantin Anghelache. În același context, s-a prezentat și plecarea lui Daniel Stanciu de la Dinamo. Li s-a mulțumit public foștilor oficiali "pentru activitatea în cadrul clubului și le urează mult succes în carieră".

Doar Stanciu a plecat, de fapt, din Ștefan cel Mare, nu și Constantin Anghelache. Surse apropiate clubului afirmă că actualul director general, Dinu Gheorghe, ar fi aflat cu stupefacție că fostul președinte executiv încă lucrează pentru Dinamo. "Dinu a mers la secretară și a vrut să achite o factură la un hotel. "Păi, s-a făcut deja plata!" a fost anunțat. "Cum adică?! Eu ar fi trebuit să achit, nu-mi aduc aminte s-o fi făcut", a mai spus Dinu. "A făcut-o domnul Anghelache". Vamă a rămas mască!", au povestit sursele respective.

Anghelache a fost și la meciul roș-albilor de la Chiajna, cu Viitorul (2-0). La final, s-a oprit în fața jurnaliștilor spre a da declarații. "Dar ce?! M-ați eliminat de la Dinamo? Normal că vin la meciuri, doar am fost, sînt și voi fi în Consiliul de Administrație al clubului", a explicat profesorul universitar.

4 ania fost Anghelache președintele lui Dinamo înainte de Revoluție, între 1986 și 1990

2013-2015este perioada în care, oficial, Anghelache a fost președinte executiv și administrator al roș-albilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Mai 2015, 02:34
Postat de oviatapentrusteaua pe 14 Mai 2015, 16:57

Ce sa faceti voi bre in Uefa? Nu aveti destule eliminari din prima faza in fata tuturor descultilor. Voi odata la 15 ani intrati in grupe si cu lotul asta si cu patronul asta nu aveti nicio sansa. Stati si voi calmi la tv sa vizionati a 12 a calificare consecutiva a Stelei si sa sustineti toti adversarii nostri.

poate vom viziona a 25 incercare sa obtineti si voi o amarata de victorie in UCL si sa nu mai fiti putina competitiei, da chiar o sa urmaresc ca mai vreau sa rad daca astea de la televizor un film de comedie nu mai dau :)))))))))))

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Mai 2015, 02:32
Postat de khal_37 pe 14 Mai 2015, 16:55

Nu mai conteaza bre, dar vreau sa pun si eu o intrebare in legatura cu titlul: profesorul cui? Al jurnalistilor de pe acest site, al comunistilor, al securistilor?...A cui profesor stimabile. Daca si pe asta il numesc profesor am o mare indoila in ceea ce priveste orientarea politica si al CARCTERULUI celui care a scris acest articol.

omu chiar e profesor universitar si preda economia la ASE, la ore chiar nu mai este tortionar cica, ca le luasera un interviu in scris aia de la fanatik la stundeti de la Universitate :)))

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  15 Mai 2015, 02:29

aham, deci nea costica moscovitu ramane pe functie, pai nu spunea el ca vrea sa se retraga si ca el nu mai revine niciodata, ca va face exact ca atunci cand lucescu la aruncat ca pe o masea stricata si a spus ca nu mai vrea sa fie observatoru rau?? Pai ce facem nea costica, mintim poporu ??? Ai zis ca pleci, e un fel de adio dar raman cu voi ??? hai veziti de pensia matale sau daca vrei sa faci ceva, dute prin parcuri si joaca table cu colegii de securitate.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează