FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

"Profesorul" şi-a ales echipa » Unde va antrena Pustai sezonul viitor

Cristian Pustai rămîne la Gaz Metan
Cristian Pustai rămîne la Gaz Metan

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 14:28

Cristi Pustai a fost pe lista Rapidului şi a Petrolului, dar a ales să continue şi în sezonul viitor la Mediaş

"Profesorul" va pregăti pe Gaz Metan şi în campionatul viitor, deşi la finalul stagiunii trecute plecarea sa părea iminentă. Ofertele din partea altor cluburi din Liga 1 nu l-au mulţumit pe Cristi Pustai, aşa că tehnicianul a decis să lupte pentru a salva Mediaşul de la retrogradare şi în viitorul sezon.

Pustai antrenează Gaz Metan din 2007 şi a reuşit în sezonul 2010-2011 calificarea în Europa League. Echipa sa a terminat sezonul trecut pe locul 13 în Liga 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
red_dog_geo99
red_dog_geo99  •  30 Mai 2012, 09:08

Cel mai bun antrenor roman din liga 1, in ultimii 5 ani. Decat sa plece la vreo echipa din Buc, sa faca 3 infrangeri la rand si sa fie dat afara, mai bine ramane acolo.

arcasul
arcasul  •  29 Mai 2012, 18:01

E foarte bine ca ramane Pustai la Gaz Metan, e bine pentru echipa, dar daca nu-l ajuta Cindrea, sa-i aduca jucatorii pe care si-i doreste, atunci va fi greu.Horoba sa faca bine sa-l lase pe Pustai sa-si aleaga jucatorii...nu sa aduca pe toti expiratii de la bistrita sau craiova, si sa le mareasca salariile la cei care merita ....dar nu cred ca se va intampla.

werdy
werdy  •  29 Mai 2012, 17:31

Mult succes don"profesor , toata stima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează