FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Profit 400.000 euro în 6 luni! » Pandurii rămîn fără magician: Eric pleacă în Arabia Saudită

Eric a marcat 11 goluri în cele 19 etape trecute din acest sezon al Ligii 1
Eric a marcat 11 goluri în cele 19 etape trecute din acest sezon al Ligii 1

Articol de - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 02 ianuarie 2014 20:08

Eric, 28 de ani, pleacă în Arabia Saudită pe un salariu de patru ori mai mare ca la Tîrgu-Jiu. Pandurii îl vînd dublu după numai o jumătate de sezon.

Cel mai bun străin din Liga 1 în 2013 părăseşte România, atras de un salariu mult mai mare. Eric, brazilianul care a dus-o pe Pandurii în grupele Europa League pentru prima oară în istorie, va merge la Al Ahli, locul 5 din Arabia Saudită.

Campionatul românesc a mai pierdut recent doi brazilieni bine cotaţi, exportaţi tot în zona arabă, pe Bastos, de la CFR, şi pe Wesley, de la Vaslui. Pandurii a cedat datorită sumei de transfer a lui Eric, 800.000 de euro, iar fotbalistul cîştigă şi el: avea 100.000 de euro pe an în Oltenia şi va primi de patru ori mai mult în Arabia Saudită!

Eric a prins doar o jumătate de an printre "mineri", care-l cumpăraseră de la Gaz Metan cu 400.000 de euro în vara lui 2013. La Al Ahli va avea antrenor vorbitor de portugheză, pe Vitor Pereira, fost campion cu Porto. Există sud-americani şi printre fotbalişti, între care brazilianul Mossoro, finalist al Europa League cu Braga în 2011.

1,3 milioane de euro e cea mai mare sumă pe care a încasat-o Pandurii în schimbul unui singur jucător, în istoria clubului. Atît a adus transferul lui Chiricheş la Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Ianuarie 2014, 20:40
Postat de dora pe 03 Ianuarie 2014, 11:34

Petarda de Vlad a plecat la rusi ptr 2 mil de euro iar briliantul Eric doar un milion!? pe linga inca vreun milion la negru ptr Condescu? ce afaceri faceti...poate, in sfirsit, va primi si GazMetan suma care i se cuvine ptr transferul lui Eric la Tg Jiu.

Tu chiar ai crezut ca rusii au dat 2 mil. pe un jucator anonim ?! Asta e varianta aruncata pe piata de Condescu si Liga lui Mitica, ca vezi doamne, Pandurii au avut bani din alte surse si nu din bani publici !!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Ianuarie 2014, 20:37

Mai scriu odata, poate acum nu imi mai stergeti comentariul !!!! Am comentat la postarea cuiva care zicea ca Padurii va lua un jucator cu macar 800 000 din banii luati pe Eric si am spus ca Pandurii nu va lua pe nimeni, ci isi va achita cu acest milion (daca e adevarat ), o parte din datorii si ca s-ar putea sa termine campionatul in genunchi, datorita matrapazlacurilor facute acolo si dibuite de cei in drept ! Cred ca va mai vinde unul-doi jucatori sa supravietuiasca ! O echipa tinuta artificial in Liga I pe bani publici redirectionati din minerit, care a retrogradat de doua ori dar a fost salvata politic in complicitate cu Dragomir !

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  03 Ianuarie 2014, 14:56

Pana la urma Pandurii a ales vaarianta cea mai putin riscanta,l-a vandut pe o suma sub valoarea sa dar in acelasi timp sunt siguri ca primesc niste bani pe un fotbalist ajuns deja la 28 de ani. Sa vedem cum vor gestiona banii primiti,cu 800.000 poti aduce un mijlocas ofensiv chiar mai bun decat Eric,dar ma indoiesc ca Pandurii va plati mai mult de 500.000 pe un jucator.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează